Lediga lördag
Har köpt nya underkläder och skor igår och idag. (skorna hade jag på mig igår, därav gegg under klacken, missade att ta bort det innan kortet)

Idag är det ledigt, jihioo. Var ju meningen att jag skulle ha jobbat, men det hade ju funkat det med såklart. Men känner att jag behöver vila upp mig efter Winnerbäck (lite sömn) och dagen igår. Igår vad vi som sagt ett gäng på sex st som åkte hem till älsklings kompis Henke med familj i Borlänge. Vi skulle sedan ha åkt allihopa gemensamt till midnattstravet vid Romme. Men vi hade så trevligt där på deras utealtan att vi vart kvar där hela kvällen och kom inte hem förens seeeent. Vi åkte dit med Daniel och Hanna, (det är också en kompis till älskling och då hans flickvän).

Henkes dotter Emma, en liten vilding kunde inte slita sig från mig. Hon var vid mig hela kvällen fram tills hon skulle sova. Oj vad komplimanger och klappande hon gav en samt skulle berätta om alla sina sagoprinsessor osv, hehe. Sedan hade de en liten söt son Simon som är 1½år och han var mest blyg, fniss. Men på kvällen sedan så skulle även han sitta i mitt knä, hade två st i knät ett tag =D. De bjöd på jättegoood mat. Det var egengjorda potatisklyftor och grillat kött till samt kantarellsås. Henkes sambo A, hon äger ett café i Borlänge så hon hade koll på hur man gör goda stuff om man så säger.

Bellman var hemma hos Doras husse och matte från halv fem på kvällen och vart sedan lämnad kvar hemma  efter nattrundan sedan. De lämnade honom halv tolv, det hade gått jättebra. Han kan ibland tränga sig emellan och inte vilja bli lämnad ensam och sedan smita ner i trapphuset. Men inte igår, då var han trött sötisen. Ikväll kommer vänner över och jag ska bjuda på min kycklingrätt samt bjuda på rabarberpaj. Det är än en gång en aktiv kväll. Trevligt ska vi ha, hoppas att ni haft det bra?!

Nu måste jag börja städa, kl 18 kommer dem. Samt att då ska även jag och maten vara klar med, hehe