En sommarkväll att njuta av

 
 
Här äter jag gott och njuter av fredagskvällen trots att jag är solokvist. Lagade mig köttbiffar och potatisgratäng, till det sallad och cocktailtomater mycket gott om man får skryta själv. Gick aldrig ner på marknaden idag utan väntar tills älsklingen kommer hem imorrn så kan vi gå tillsammans. Bellman har nyss varit ut på en längre promenad och nu ska jag soffa upp mig här och kika på film och Let´s Dance finalen, heja Markolioo  Har köpt mig lite godis och chips, men känner mig inte det minsta sugen just nu så kanske sparar kvar det tills imorgon istället.
 
Jag reagerade på då jag var på Hemköp innan att folk är så sönderstekta av solen redan, kära nån var FÖRSIKTIGA känner jag direkt. Vissa är ju redan så bruna som jag skulle varit i slutet av sommaren. Men jag skäms inte för att vara ljus och lätt solbränd, tycker det är mycket finare än  att se ut som en överhettad kräfta. Dessutom är det inte bra att pressa sig sådär redan, förstår inte varför de flesta ska hetsa sig till att vara så solbrända, är man snyggare då?, eller vad går det ut på eftersom man struntar i att det är farligare och farligare med solen.
 
Tyvärr kan man inte ha balkongdörren öppen här en kväll som denna då det är stor fest här i stan. De röker nog på nästan varenda balkong idag och det är den absolut värsta doften jag vet, bläääää