Så brukar det vara & det brinner i munnen

 Bilder dagmamman tagit och mmsat mig då Isabelle är där, hon trivs verkligen
 
Ja nu är det då inte mycket man gör annat än, jobba, lämna hos dagmamman, hämta hos dagmamman, handla, äta, städa, sova osv. Men så är ju en vardag, inte mycket som händer utöver det. Men lite har väl hänt, jo idag var jag till tandläkaren och allt såg bra ut, hade bara lite tandsten som man alltid har och så slipade de och finputsade tänderna, 785 kr fattigare vart man. Igår beställde vi hämtmat på thai och det var rätter som det var en stark symbol på, men vi bad dem att ta bort pepperonin i och att de skulle göra dem medium, då trodde vi att de var ätbara och inte "starka", men oj så fel vi hade, de var oätliga, de var så starka att de brann i munnen. Så funderar på att ringa och klaga eftersom vi sa åt dem att inte göra dem starka, men BQ vill inte att vi gör det.
 
Isabelle har börjat förstå lite tyska, ja hon går hos en dagmamma som talar både tyska och svenska med barnen. Hon förstår bye, bye och så förstår hon då dagmamman säger att hon vill ha en puss på tyska, då putar Isabelle med läpparna, hehe. Hon älskar visst att åka rutschkana med. Isabelle har även börjat säga " Bajsch, då håller hon på att bajsa och tittar man i blöjan så är det som oftast att hon har basjat då. Hon säger även - Ussch om någon ligger och skräpar på golvet eller om hon eller vi har en fläck på oss, låter så sött.
 
Så ber om ursäkt till er om det mest är bilder på Isabelle och mest prat om hennes vardag hos dagmamman eller om min vardag, men det är inte mycket mer som händer nu och hinna sätta mig att skriva ner inlägg om foto, bak, inredning, kläder osv, det hinner jag inte, så hoppas att ni gillar mina inlägg ändå, för gillar ni mig så gillar ni att läsa min vardag med hoppas jag.