Att dra det åt båda hållen

 
 

Det är intressant att höra hur andra/ni tänker. Prata om det med BQ hur han tänker när det gäller att ta och inte ta av det som erbjuds då man är bortbjuden. Vi är helt enkelt oense i det, inget mera med det. Jag anser att jag äter det jag vill, avstår det jag vill och tycker att när man är bortbjuden så kanske de som bjuder och vet att vi inte vill äta massa onyttigheter så behövs det heller inte tas fram massa sådant (det vet jag ju förvisso inte om det sätts fram heller, det kan jag inte säga, men det brukas ju göra det då man är bortbjuden). Dock ska inte de som bjuder behöva anpassa sig efter oss heller.

 

Han anser att man kan smaka lite och inte ta så mycket då är man nyttigare, ja det är ju en diskussion man han hård dra hur långt som helst. Så jag tror helt enkelt, man får avgöra själv om man vill vara fin eller ofin i kanten, jag väljer att vara ofin, fast frågar man mig är jag inte det. Det är upp till mig vad jag stoppar i min mun och inte och tycker inte man ska behöva ifrågasättas. Säger heller inte att jag har gjort det, utan tror det kan vara jag som tror att det är så då man blir bortbjuden för man tänker för mycket på det. Men många lever ju kvar i detta att man blir inte mätt om man inte äter potatis, ris, pasta osv, sallad kan väl knappast mätta? Men vi har valt att ändra livsstil och ändra kosthållning och då vill jag följa det vart jag än är, inget mer med det.

 

Jag syftar inte på någon eller någon speciell utan förmedlar bara mina känslor och tankar till er, inget annat.

 

FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg 
SWEETWORDS PÅ FACEBOOK 
MIN FOTOSIDA PÅ FACEBOOK
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]  
 
 Kommentarer

Jag anser att man tar det man vill ha/det man känner att man kan äta :)

Tycker att man tar det man är sugen på:)

Jag tycker att man äter det man vill

Intressant det där. Jag anser att man tar det man själv vill ha. Ifall man "var tvungen" så skulle det ju bara bli en jobbig situation för både en själv och de man är bjudna till. Då blir det helt enkelt inte roligt vilket kan göra att man undviker att träffas istället. Och DET är ju inte bra! Hoppas du förstår vad jag menar. :) // Petra Elisabeth

Jag håller med dig där, man tar av det man vill ha och tackar nej till resten. Så skulle jag även vilja att mina gäster gjorde, oavsett om det är pga att dom inte gillar något, går på diet eller är allergiska.

Jag håller med, man äter det man själv vill. Som tur är har jag en fantastisk svärmor som anpassar sina bjudningar till mat som jag vill äta! Tummen upp på det! :)

håller med om att man äter de man vill o tar hur mycket man får :D

Man får väl i mitt tycke tacka nej till något om man vill liksom, och äta det man själv vill :)

Det där är en svår fråga. När man själv bestämt sig för att inte äta det ena eller andra är det ibland svårt när man blir bjuden. JAg är som person urdålig på att säga nej vad än det gäller.Fast jag tycker att man ska gå på det som man själv vill och inte känna dåligt samvete om man säger nej tack


Kom ihåg


Trackback