Människan bakom bloggen

 
Smålänningen: som är av årgång 1979. Är en rätt sprallig tös som har lätt till skratt, men även kan vara ganska känslig. Uppvuxen i en kyrklig familj och det är jag glad för. Jobbar på en privat tandläkarpraktik som övrig tandvårdspersonal. Alltså jag är receptionist, tandsköterska, håller på med ekonomi, kallelser, sköter tidbok och lägger all schema, så ja jag är spindeln i nätet.
 
Älskling: Lever tillsammans med BQ & Bellis i en stor 3,½:a centralt och vi träffades sommaren - 00, vi var på semester i Småland. Han skulle vidare till Emmaboda-festivalen och jag var hemma i Oskarshamn. Det var där det sa klick, och sedan dess är vi oskiljaktiga. Han är platschef på ett företag som säljer städmaterial m.m..→ Mina älskade hjärtan 
 
 Numera är jag även Mamma till finaste tösen jag vet, Bellis född November 2013, - kan läsa om henne här - KLICK,
 
 
 
Kameran: Till att börja med fotade jag med en Nikon D40, sedan uppgraderade jag till D90. Men nu fotar jag med en Nikon D5300, se min utrustning → här. Då tiden finns tar jag med mig kameran ut för att fota ex en blomma eller en sten för att med det få lite terapi för själen och få komma ut i det vackra vädret. När man fotograferar kan man skapa konst tycker jag. Det är inte bara att knäppa av ett kort utan du gör kortet med din egen fantasi. Ingen kan komma säga att ditt kort inte är lyckat, har du lyckats med det du ville då du fotade så har ju du lyckats, inte sant?. 
 
Tycker om allt som har med hund, tyvärr finns inte vår älskade Bellman hos oss längre, tog bort honom 25:e april 2015, vackraste hunden jag skådat, går läsa om honom på hans Bellmans egna fakta sidaäven här . Tycker även om smink och kläder. Jag är nästan alltid målad om naglarna, vilket jag tycker piffar upp allt.
 
 
Myflowergirl: Varför jag döpte sidan till just det namnet vet jag faktiskt inte. Men min sambo kallar alltid mig "MY SUNSHINE", så antar att det kom därirfån. Men hette ju Mirrekex innan och ville heta något med M. Sedan ville jag nog byta helt för att börja om lite. Mirre däremot har jag  alltid kallats sedan skoltiden. De flesta säger det till mig istället för mitt riktigt namn.

DesignArkiv: Här kan ni läsa och se alla designers som myflowergirl haft på bloggen → Klicka H Ä R
 
Klickbara kort nedan