Att få skivor att se snygga ut

 
Som ni säkert har förstått nu så är både jag & min sambo väldigt förtjust i musik, framförallt min sambo. Han var trött på stora klumpiga skrivfodralen som tar sådan stor plats, så han har fixat denna på egen hand. Han har köpt tunna platta fodral & bytt ut de fula standardfodralen som är. Samt köpt korgar som de nu ligger i bokstavsordning i på ett snyggt sätt. Skivfodralen är köpta på ett företag som heter emoab, samt korgarna har han köpt på Jysk. Det behövdes 5 korgar till våra skivor då vi har runt 230 skivor. Det får plats drygt 45 skivor i varje korg. Så i sista korgen kommer man kunna fylla på med nya skivor. (korgarna är ju ganska smala, de är ju så cdskivorna precis får plats typ. Därför tar de ju inte direkt någon stor plats.)
 
Korgarna står nu snyggt uppe på en snygg skänk vi har i datarummet.  Korgarna matchar in i övriga färger och det ser bara snyggt och städat ut att ha dem sådär. Nu fick vi plats för alla dvd-skivor snyggt och organiserat i skänken istället. För dvd-skivorna har vi fått haft på lite olika ställen här hemma för att få plats med alla. Men nu får alla plats där i nu då. Som ni då räknat ut så har vi då haft alla cd-skivor i skänken innan.
 
Visst har han bra smak min älskling. Älskar att man nu enkelt kan bläddra igenom skivorna och inte behöva lyfta upp dem, så mycket mer praktiskt. Samt, såklart ska de ju vara med raka och inte så huller om bullriga som de är på bilden, de ska ju vara ihopdragna så alla skivor ligger lika i raka rader. Så som de ligger i första korgen, så blir ju snyggast också.