Den gråa kulören är snyggast

 
Grått, i denna färgskala kommer jag nog vilja ha i vår kommande hall sedan, i den lägenhet vi hoppas få köpa snart. Vi ska gå på en visning på ons nästa vecka & den har nyrustat kök från 2016, samt öppen spis, stor balkong & mycket förvaringsutrymmen. Sedan måste det tapetseras om i de två sovrummen, samt hallen, sedan behöver det målas om tak / karmar och sådant, men det är ju ändå inga "stora" kostnader. Jag tycker denna gråa färg är så snygg och min favorit är nummer tre, så den blir det nog sannolikt. Sedan målar vi väggarna i övriga rummen som behöver göras om i samma kulör typ "vit", inte kritvit utan lite mattare sedan kommer vi välja en fondtapet i tösens rum och en i vår, men ja det visar sig om det blir vår, men vi tänker buda med i alla fall om det inte är något som vi stör oss på så vi ej fastnar för denna heller. Det är väldigt låg hyra på dessa lägenheter så därför kan vi buda med lite längre.
 
 
I Bellis rum vill vi ha  fondtapet, med ugglemotiv, det har vi tyckt varit snyggt ett tag, älskar pastelltemat och så är det inte för mycket barntapet heller, sedan kommer vi ha ex vit, ljusgrå, ljusare gråbeige väggar runt om. Både BQ och jag, otroligt nog trodde faktiskt inte han gillade det först, men vi är helt överrens båda två att vi vill ha storblommigt och mönstig fondtapet i vårt sovrum, samt kommer ha samma bottenfärg som i Bellis rum på övriga väggar, vi kommer ha samma färgtema i varje rum, men med personlig touch ändå.
 
Ja hoppas att vi får flytta snart & det roliga är att det är en barnfamilj som vill flytta in i vår lägenhet & de vill flytta in nov/dec, så nu hoppas vi att det blir lägenhetsköp för oss snart.
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg