Lekstund, bloggportal och nyklippt

 
En lätt uttråkad tös och en nöjd i lekparken
 
Igår klippte jag lugg på Isabelle, hade ju tänkt att luggen skulle få växa sig lika lång som håret och sedan klippa en "Lotta På Bråkmakargatan Page, KLICK ", men Isabelle har för tjockt hår, så det blir för oredigt och visst hon har mycket toffs mitt på huvudet som ni sett, den brukar mestadels få sitta i. Men det ser för ovårdat och så ut då hon inte har det, eftersom hon har så tjockt, dessutom växer det ojämt så håret var bra slitet. Sparat längden för övrigt för det ska få växa ut,(här ser ni längden hon sparat ut än så länge, KLICK) men vi för väl köra med lugg ett tag till framtills hon finner sig i att ha frisyren i hela tiden som jag gör på henne. Kan ju liksom inte begära att ex dagmamman, eller barnvakten ska fästa upp toffsen eller så hela tiden och då kan hon inte ha en lugg som snart är ner halvvägs över ansiktet, nu hade den växt sig ner över ögonen. Spännen och sådant får inte sitta kvar, det är toffsen mitt på som är ok emellanåt för tösen.
 
Idag på förmiddagen gick vi till lekparken och där var Louie och Pappa Jesper, så dem prata vi och lekte med ett bra tag, sedan gick Isebelle och jag och handla för att sedan gå hem och luncha. Nu sover tösen och jag har duschat, ska fixa mig lite och när Isabelle vaknat och vaknat till ska vi hem till vänner och mysa lite, det blir bra för tösen är trött på att vara hemma och inget göra eller vad man ska säga. Klart att jag leker med henne och aktivierar henne här, men ja ni förstår.
 
Är lite inne på att ev byta bloggportal och börja om på ny blogg, denna ska såklart inte raderas, den kommer jag då i så fall lösenskydda och ha kvar för mig själv, sedan bli lite mer "anonym" eller vad man ska säga, ha den mer för er bloggvänner, inte ha den så "öppen" som den är nu, den kommer vara öppen den andra med i så fall, men ja svårt att förklara, men kanske inte alla jag känner behöver veta om den, kanske känns "bättre" att få vara lite anonym så, allt hur jag känner och tänker kanske jag inte vill "alla" ska veta, ja svårt det där. - Meeh är hon knäpp eller tänker ni, har man en öppen blogg vet ju alla och ser. Näee så behöver det inte vara, berättar jag inte om min adress så hittar ju inte alla dit.