En vardag tar mesta tiden

 
Ja du här är det vardag och jobbdagar igen, det och övrig vardag tar ens tid, så svårt att hinna med allt man ska. Nu har man landat i vardagen igen också efter vi kom hem från Oskarshamn. Så ja vad mer kan man skriva om, men så är det väl för alla som jobbar långa dagar, men hinner inte med allt och alla tyvärr.
 
Har i alla fall beställt möbler från IKEA och Trademax som vi köpt till nya lägenheten, kommer bli finfint. Har beställt, hallmöbel, byrå, hylla/bänk, förvaringsboxar svarta och gråa. Hyllan på bild 1 med gråa lådor ska stå i köket fast det ska vara svarta lådor eftersom det är svart och vitt kök.  Byrån på bild 2 ska stå i hallen och vår fina vita spegel ska hänga ovanför. Hyllan bild 3 ska stå i hallen och ha gråa lådor till, de ska vara till för mössar, vantar, kepsar, ja allt sådant tänbart. Bild 4, vitrinskåpet ska stå i vardagsrummet. Bild 1,2,3 är från IKEA och bild 4 från trademax
 
Tänk om en månad så är det tillträde till nya lägenheten och den helgen ska det tapetseras om i Bellis rum, samt måla om och fräscha till ytfinishen på övriga väggarna, det fixas klart på en helg, sedan går flyttlasset. Ska bli superskoj, längtar tills vi flyttat in, men själva flyttandet ser jag inte fram emot.