Låter som sängen ska rasa in

 
HUUUUUR MYCKET kan en hund skaka på öronen ärligt talat, gaaaahh!!!. Ja igår noterade jag att det var hög tid att göra rent Bellmans öron, de var väldigt kladdiga. Det är till viss del mitt fel, för vi har blivit tillsagda  av veterinären att göra rent Bellmans öron en gång i veckan med Epi-Otic öronrens. Jag har missat att göra det nu på ett litet tag. Jag gjorde i alla fall rent öronen med öronrens och sen på kvällen börja han skaka på dem. Jag la honom i mitt knä och tog tops (försiktigt såklart och bara i ytterörat), samt med papper och torkade rent och rent och rent. Men han fortsatte att skaka på dem. Så baddade dem med vatten och torkade bort så mycket som möjligt och tog bort allt vax som öronrenset sett till så det åkt ut i ytterörat. Han lugnade sig då och vi gick och la oss och jag trodde att det var rent och han var återställd.
 
Men tji fick vi, för runt 1 i natt börja han skaka och skaka och skaka på öronen och det är oerhört enerverande ljud. Tänkte att han kanske slutar snart att det fortfarande retades i öronen så han får hållas. Man vill ju inte hålla på för mycket med dem så det blir för ettrigt. Så slutade han igen och vi somnade om, phheew. Men kl 2 igen så började han skaka och höll på och på, men ohhhh. Dessutom då han är rädd & osäker så kryper han in under sängen, och där inunder läg han och skakade på öronen. Så det låter som hela sängen ska rasa samman.
 
Vi har örondroppar hemma som är utskrivna på recept som vi ENDAST ska ge då det är väldigt ettrigt i öronen och inte för ofta så att säga. Jag ville inte ge det först eftersom vi haft öronrens i dem innan. Men jag hade ju torkat rent och tvättat bort det med vatten innan så öronen var nu neutrala igen och runt halv 3 i natt så insåg vi att han måste ha de starkare dropparna. Husse så åt honom att gå till matte och han var jätteglad av att se matte, men då han såg att jag skulle hålla på med öronen igen kuvade han sig jättemycket och såg rädd ut, ussssh man känner sig ju hemsk. Droppade i all fall i dropparna på recept och efter en kvart slutade han skaka på dem och har inte skakat på dem sedan dess. Men sedan hade jag svårt att somna om, låg klarvaken och lyssnade efter om han skulle skaka igen, så jag slappnade inte av helt. Trodde absolut till 100% att vi skulle få ta honom till veterinären idag.  För skakar en hund mycket på öronen kan de få något som heter blodöra och det är väldigt ohälsosamt för en hund att få. Men kollat noga och öronen ser superfina ut och i rätt ljusa färg och inget ser infekterat ut, mattes älskling . Dessutom när väl Bellman lugnat sig så börja knoddas i magen leva runt och buffa och sparka som aldrig förr, skratt.