Människan bakom bloggen

 
Smålänningen: som är av årgång 1979. Är en rätt sprallig tös som har lätt till skratt, men även kan vara ganska känslig. Uppvuxen i en kyrklig familj och det är jag glad för. Tycker om allt som har med hund, tyvärr finns inte vår älskade Bellman hos oss längre, tog bort honom 25:e april 2015, vackraste hunden jag skådat, går läsa om honom på hans Bellmans egna fakta sidaäven här . Tycker även om smink och kläder. Jag är nästan alltid målad om naglarna, vilket jag tycker piffar upp allt.
 
Sedan håller jag på med Powergympa, afrodans samt Latinomoves. Även spelat innebandy. Har alternative/indie som musiksmak. Älskar att se på film och då helst thrillers eller svenska filmer.
 
Älskling: Lever tillsammans med BQ (han är årgång 1974) i en 3:a rätt så centralt och vi träffades sommaren - 00, vi var på semester i Småland. Han skulle vidare till Emmaboda-festivalen och jag var hemma i Oskarshamn. Det var där det sa klick, och sedan dess är vi oskiljaktiga. Han är platschef på ett företag som säljer städmaterial m.m. Då han inte jobbar där umgås han med mig eller sina vänner. Gillar att sätta ihop ett och annat travsystem och gillar att njuta till ett glas öl/vin på helgkvällar och ha mys med mig.→ Mina älskade hjärtan 
 
Mamma till finaste tösen jag vet, Bellis född November 2013, - kan läsa om henne här - KLICK,
 
 
 
Kameran: Till att börja med fotade jag med en Nikon D40, sedan uppgraderade jag till D90. Men nu fotar jag med en Nikon D5300, se min utrustning → här. Då tiden finns tar jag med mig kameran ut för att fota ex en blomma eller en sten för att med det få lite terapi för själen och få komma ut i det vackra vädret. När man fotograferar kan man skapa konst tycker jag. Det är inte bara att knäppa av ett kort utan du gör kortet med din egen fantasi. Ingen kan komma säga att ditt kort inte är lyckat, har du lyckats med det du ville då du fotade så har ju du lyckats, inte sant?. 
 
 
Myflowergirl: Varför jag döpte sidan till just det namnet vet jag faktiskt inte. Men min sambo kallar alltid mig "MY SUNSHINE", så antar att det kom därirfån. Men hette ju Mirrekex innan och ville heta något med M. Sedan ville jag nog byta helt för att börja om lite. Mirre däremot har jag  alltid kallats sedan skoltiden. De flesta säger det till mig istället för mitt riktigt namn.

DesignArkiv: Här kan ni läsa och se alla designers som myflowergirl haft på bloggen → Klicka H Ä R
 
Klickbara kort nedan
 Kommentarer

Vart o tänka på en sak när jag läste detta....humm..vet inte om ja kanske ska skämmas!! men vad heter du på riktigt? hihi för mej e du just Mirre=) inte tänkt på ditt riktiga namn förens nu när ja läste de här=)

Vilken härlig blogg du har! Känner lite igen mig när jag läser din text här. Kändes nästan som det var jag som skrev där ett tag. Har också stort intresse för inredning och florist har jag tänkt länge på nu :) Nagellack älskar jag och tala inte om smink hehe. Kul att du ville dela med dig av din blogg till mig. Hit kommer jag fler gånger :) Hoppas du har det bra på din semester hos dina föräldrar!

Härligt att du sattsar på det du tycker om. Du får lära mig sedan mer om att ta kort med olika ombjektiv osv.

Kram.

Gör jag med glädje =D

kramar

Hej Mirre!Det var roligt att få en kommentar från dig. Tack! Jag kan inte sluta läsa din blogg. Jag gillar din stil och jag älskar dina bilder. Du tar de vackraste korten jag sett. Svindlande vackra. Särskilt de på blommor och kvistar. Man skulle kunna meditera på de där korten. De ger en sån där wow-känsla så att det blir svårt att andas. Jag kan inte få nog.Jag vill också säga att du är väldigt vacker och din choklad pralin är super läcker. Ha en skön dag!

Vad roligt att få lära känna dig bättre :-)Kramar !

Nog är du en sunshine alltid :)

Vilken fin beskrivning av dig och de/det du älskar! :D Väldigt roligt att läsa och se hur du ser ut! :D Du har gett mig lite inspiration om vad jag själv kan skriva om för att presentera mig själv. Har haft lite problem med det. Men nu får jag sluta att vara busig och återgå till min uppsats... hihi. Kram till dig

Så fint du beskriver dig själv,och din sambo,kram.


Kom ihåg


Trackback