Hej hopp nu är det lördag


Vackert porträttkort på älskling taget med Nikon AF-S DX 55-200/4-5,6G ED VR

Min sambo har svårt att bestämma sig, han håller nu på att spara ut till skägg. Han håller på och finlirar och putsar på det för att det ska bli snygg. Nu har han fått ut en hel del och det har blivit mörkare och han har ansat det riktigt snyggt, så jag får nog hålla med om att han ska ha skägg nu, men eg gillar inte min hud det, men vi får väll låta bli att pussas, fniss.

Ska iväg och shoppa lite chips eller något litet snask till ikväll, annars blir det lite torftigt kanske. Ska i alla fall äta god middag ikväll som jag ska börja tillaga sedan. Det blir vårrullar och ris med någon lämplig sås till, vi har sötsur sås hemma som är magiskt god, ohh nu vart jag hungrig.

Har gjort om lite på bloggen, gillade den andra också men den var så färgsprakande och ibland kändes det svårt att göra rättvisa kort till inläggen, de såg ibland färglösa ut mot headern. Den kanske är lite vintrig, men det tycker jag väll egentligen inte för det blir mer och mer frost ute nu och tycker den passar riktigt bra för ett novembertema.


Länka gärna till oss
http://myflowergirl.blogg.se