Tyvärr så trivs jag inte alls - Bläeee

 
Oj vad vi tvättar, inte kommit i fart än ens. Tvättat 5 maskiner hemma och flera omgångar i tvättstugan, men fortfarande full tvättkorg, suck. Så stört med blogg.se, man kommer ju inte ens in på bloggar emellanåt längre och jag har inte på flera veckor kunnat se svaren ni skriver till mig, alltså den nya funktionen som ni svarar på min kommentar i eran blogg. Då jag klickar in mig dit så kommer kossan upp eller fel meddelanden. Man tröttnar ju på att blogga och läsa bloggar för man vet ju aldrig om kommentaren kommer fram. Samt man ser på statistiken att man fått färre besökare, men det hoppas jag beror på att blogg.se strular.
 
För jag hoppas väl att ni inte tröttnat på min blogg, men klart folk sitter mindre nu då det är sommar. Jag kommer inte in på min sida först utan jag får trycka F5 säkert 4-5 ggr innan jag kommer in, så ha tålamod och gör det ni med. Jag använder ju firefox, strular det lika mycket för er som sitter på andra webbläsare?
 
Bellmans ena tass börjar bli rosa igen, suck och stön. Men ska duscha hans tassar nu med schampot vi köpt för det. Sedan ska jag gå sova sött i nybäddad säng. Förlåt för gnälligt inlägg, men idag fick det bli ett sådant. Dessutom trivs jag verkligen inte här, vill bort från denna stad, vill till kusten och vattnet, känner mig instängd och så här, blääääk.