Men hur gulligt var inte det då?


Nikon D90 - Nikon AF-S DX 35/1:18G, f1,8, - Closeup filter +8


På kvällen ringer det på dörren. - Öppna säger jag åt sambon och kastar mig in i badrummet eftersom jag nyss duschat och har endast ett linne på mig och ja såklart trosor hehe. (jag trodde det var granntjejen ovanför som fick en säck med kläder av mig innan som jag rensat undan i helgen. Trodde det var hon som kom ner med det hon ej ville ha =D) - Du har besök ropar sambon =D. Jag kikar och ser att det ej ligger några kläder i badrummet utan tar på mig min morgonrock hehe. Visste inte vilka det var som stod där, så vart lite nervös, skratt.

Men till min lycka så är det min gumms Mia med sin sambo som kikade förbi =D. Jag stod och kände mig dum som hade morgonrock på mig, fniss. Vart jätteglad att se Mia och hon sträckte fram en påse åt mig - Här får du?! Det var ett par ballerinaskor som inte hon kunde ha som är helt nya, eller använda en gång och det är av mig, fniss. Lånade dem av henne en gång då vi skulle på bio då mina stackars fötter blödde av mina skor. Då lånade hon ut sina "nya" skor till mig som nu är mina.

De var för små för henne, nu är jag stolt ägare till dem, tycker de är toooksnygga. Hur sött gjort är inte det av henne då =D