Ikväll är det trerätters
Idag kom min älskling hem ledsen från jobbet då två av hans arbetskamrater ska sluta som han trivs väldigt bra med. Han hade faktiskt fällt tårar såg jag på hans ögon. Även vuxna karlar kan gråta minsann, det är t o m sexigt, fniss. Men något som var oerhört gulligt som jag vart rörd av, var att Affi hade fixat en goodiebag åt oss. Det var två fina små skålar från Himla fylld med gottigott i  Tycker det var tokcharmigt att det var mina favvisfärger på snörena =D. JA, lime, vitt och svart, fniss. Tack snälla rara vad supergulligt gjort.

Nu ska jag börja med trerätters middag till oss. Till förrätt blir det en varm toast med röra och lite sallad tilll. Till huvudrätt blir det hasselbackspotatis, pepparbiff och pepparsås samt massaor av sallad till. Till efterrätt blir det citronfromage =D, mummss.

Jag är också ledsen faktiskt, min kamera är trasig. Den har slutat att autofokusera. Så ska skicka in den. Så tomt att vara utan kamera, snyft. Menmen, en kamera får man ju i alla fall tillbaka. Bellman är förövrigt jätterädd, springer runt och är orolig. Flyttar vi på oss från ett rum flämtar han och finner ingen ro, suck. Men jag ska minsann ha supertrevlig kväll och njuta tillsammans med mina goa killar!

Ha en trevlig valborg