Mirres enkla förrätt

 
INGREDIENSER (2port) / Tillagningstid c:a 10min
200gr Lätt Créme Fraiche (valio Laktosfri), men ni använder ju vilken sort ni vill
4 knippen/strån dill (2st på vadera förrätt)
2 större salladsblad
2 små rädisor
2 st toast/rostbröd
2 - 3 krm sweetchilikrydda
2 krm örtkrydda
Steksmör
Vitlöksssmör
 
GÖR SÅ HÄR
Förbered stekpannan med steksmör som steks upp, bred vitlökssmör över brödbitarna på båda sidor. Lägg dem sedan i stekpannan så att de rostas lite och får en gyllenbrun färg, de ska stekas på båda sidor. Lägg sedan brödskivan på en assiett & börja med att lägga på salladsbladet som en grund på förrätten. Blanda i örtkrydda & sweetchilikrydda i créme fraichen och smaksätt efter hur du tycker att den ska smaka & hur stark du vill ha den. Rör om tills det blir en jämn och fin fraice. Därefter klickar du ut en lagom stor klick av créme fraiche-blandningen uppe på salladsbladet på ett snyggt sätt för att sedan avsluta med att dekorera med dill & rädisor
 
Ni kan spara ner receptet här, KLICK