På ruta ett och strålglans för vissa

 
Hon fick välja en liten grej då hon tagit blodprov, vart denna snodd med kronan på, men jag råka sätta den upp&ner
 
Ja imorse hade man ju hoppasts på att Isabelle skulle vara piggare, men inte alls hon var sämre, hon har legat i temp på 38,4 ungefär, men imorse hade hon 39,5 och då ringde jag vårdcentralen igen och de tyckte att jag skulle komma eftersom febern stiger och för hon kissar och dricker mindre. Men det var inget, barnläkaren uteslöt halsfluss, öroninflammation och annat, hennes värden och prover visade bra. Så det är ett kraftigt virus som går nu med höga febertoppar och förkylning med hosta. Så ja vi är fortfarande på ruta 1 bara det att jag fått veta att det inte är öroninflammation eller halsfluss då, tycker väldigt synd om henne vår snutta. Hon var verkligen superduktig och fanns sig i det hela trots att hon vart jätteledsen och fick stick i fingret osv, så stolt.
 
Har i alla fall beställt tårta nu till hennes kalas, det blir nån av motiven i inlägget under KLICK, men visar er sedan då det är kalas för henne, spännande. Jag kommer baka cupcakes, sedan kommer det vara nån liten småkaka och bullar också, det kommer räcka och bli bra. 
 
Nu är det fredag igen och IDOL, idag är det väl bäddat för att Amanda får stråla, är väl hennes kväll så att säga, idolerna tolkar Motown-låtarKommentarer

Men lilla snuttan. Jag blir så kärleksfull, är verkligen inne i bebisfeber just nu, alltså att jag är väldigt barnkär. Hon är så söt, och vilken fin snodd hon valde :) Hoppas hon känner sig bättre!

Ha en trevlig helg :) Kram!

åh stackarn :(

Skönt att det inte är något, men tråkigt att det är något. Hoppas hon kryar på sig :(

Stackars lilla skruttan! Hoppas hon kryar på sig snart... så hemskt när de små r sjuka och hosta som verkligen ALDRIG ger med sig känns det som...


Kom ihåg


Trackback