Hurdana ska de vara egentligen?!


→ Källa Eukanuba, Bellman mår kalas med sitt älskade foder igen, han gör ifrån sig en till två gånger om dagen och klådan är mycket mildare.

Gahh, man kan bli irreterad för mindre, suck och suck och suck igen. Bellman har legat och pyst hela eftermiddagen och kvällen. Jag tog ut honom på en promenad på eftermiddagen, men inget pruppnapp. Sedan gick vi en långpromenad med honom då husse kom hem från sin klipptid, inget pruppnapp. Nu var vi ut med honom och verkligen gav honom tiden att göra ifrån sig, men ikke något pruppnapp. Han bara jönsade runt, runt och runt igen och nosade och nosade och ja nosade liiiiiiiiite till. Det var regn ute som bara ökade  och ökade, det regnde ganska rejält innan vi kom in, Suck!! Någon annan hundägare som känner igen sig, eller är det abra vi som har detta fenomenet?

Vilka egenheter har eran vovve?! (Våran har dessa)!!
♥ Rädd för fyrverkerier/åska/dammsugaren
♥ Tycker inte om då vi höjer rösterna, då kuvar han sig och går undan
♥ Ganska osäker inför möte av nya hundar
♥ När han hälsar på en person ska man smaka på armen också =)
♥ Enormt kelig och vill gärna pussas mycket
♥ Är egoist, han vill gärna jobba och då ska alla andra höra också att han tycker det är hans tur
Färgglatt


Jag satt mig ner och tänkte göra om min layout, men insåg att jag inte hade några som helst nya ideér allt blev bara sämre. Väntar nog till höstfärgerna kommer och vill nog försöka få med Bellman också, hans bruna färg gör sig så snygg ihop med färgglada höstfärger. Ni får dras med denna look ett par veckor till.

← På tal om färg, när ni målar era naglar använder ni bara lack som ett skimmer på naglarna? Tycker det är snyggt då andra målar den övre delen sådär kritvitt. Men tycker även det är snyggt med färgade naglar. Lyckas aldrig få långa, men har fått ut en bit faktiskt

Har fastnat för korallfärgen nu, funderar på att köpa en matt nagellack med den färgen =) vad tycker ni om det? Skulle jag se kladdig ut?? Knallröda och Cerisrosa känns så tjatigt på något vis.

Förresten har Sommaren med Göran kommit till våran stad nu också, funderade att gå i går på premiären, men det var fullsatt. Kanske kan få med sambon ikväll istället =), om han orkar han har körigt på jobbet nu plutten.Träning vid bruksklubben


→ Klickbara bilder.........

Alla kort är tagna av mig, Mirre eller av BQ om vi inte anger annat. Korten ska därför stanna här om jag inte lovat annat, så det så =).

Idag har vi varit och tränat vid bruksklubben tillsammans med ett gäng. Det var vi och Lowa med familj, sedan kom Troy med husse och samt malinoistiken Stubina också. Det var även flera hundar där, men de gick då vi kom, jag antar att de tränat klart.

Lowa skulle träna platsliggning med störning, därför gick först våran husse runt Lowa med Bellman som störning. Därefter tränade jag inkallning. Idag var Bellman lite ringrostig faktiskt, är inte alls nöjd. Men pratade med Ann och hon trodde att det kunde bero på alla blöta sankpölar som var i gräset, hon märkte av det på Lowa också. Men det var säkert det med Bellman också, för idag fick jag visa med handen att han skulle sätta sig bredvid mig efter inkallning. Han brukar annars sätta sig så snyggt självmant. Men det kan ju förvisso varit att han var lite ofokuserad med alla människor och djur.

Bellman och Elicia fann varandra snabbt och Elicia var toksöt och ville ut och rasta Bellman. Det är så charmigt med hundar och barn, för Bellman drog ingenting då hon höll honom, men då vi håller drar han du desto mera. Emmie och BQ pratade med varandra, när han gick och satt sig vid henne sa hon - Ejeje (betyder nog Heeej), tsssiii så sött eller vaddå =). Märks att Emmie och Elicia är vana vid hund, för de är inte nå berörda av att Bellman bufflar lite mot dem då han leker med dem eller om han går förbi dem =)

♥ En annan sötisgrej var att jag fick en st Lowa i knät då jag satt på verandan och kollade Emmie lite. Hon var jättegosig och söt och hade sin söta gula boll med en smilegubbe på som hon höll i munnen. Annars brukar man ha svårt att få gos-stunder med hundar då man träffas såhär, för att de vill gärna hellre ha koll på vovvarna runtomkring. Men idag minsann fick jag gosa med sötisLowa =), hoppas jag blir flera gånger fniss, för det var så gosigt så =).