Läxa 6 - Lek med kameran!

Var hemma hos en kompis och fotade i deras trädgård en massa blommor. Men så såg jag denna ganska ofina blomma och tänkte, men den är väl inget att fota. Men så tänkte jag till och lade mig själv i en annorlunda vinkel och vips så hade jag hittat en kantarell ser det ju ut som, skratt. Det var väl lite att leka och utmana sig själv med kameran att fota något mindre fint att bli något annat.

Fotoläxan (till onsdag 4/8):
Slappna av och släpp loss kreativiteten, ta kort lite oplanerat, oväntat och hur som helst. Utmana dig själv att inte tänka så mycket utan gå på impuls och bara gå loss i ditt fotograferande!! Välj sedan ut någon eller några av de bilder du anser bäst och beskriv vad det är i den/dem du tycker om och gärna lite kortfattat hur bilden blev till. Text hämtad från happydays

Gå med i fotoskolan du med H Ä R

Har även skapat en kategori som heter Fotoläxan, så man lättare kan se alla bidrag från mig, bara kika in i dropdownmenyn så ser niLite sugen på shopping minsann

Jag funderar lite på att beställa denna ↑ Se den här K L I C K. Den ser ju jättehärlig ut, men den är ju One Size på, från 36- 42, så misstänker att man kan känna sig väldigt stor i den. Någon som vet som har denna???, sitter den extremt stort?, eller lär man ha bälte i midjan eller så?

Nu har vi varit ute och gått med Bellman på en långpromenad och jag ska joina älskling i duschen och sedan packa det sista innan jag åker. Lite trist att sitta på ett tåg när det är så finfint väder dock =(. Men skönt att jag inte ska sitta överdrivet länge, blir en restid på 5 h 12 min, tror jag det var. För jag tog ett tåg som bara blir 1 byte på, åker man via Stockholm vart det 5 byten.

Ha nu en toppendag sweetiesSnyggt från Nordljus.net