Festklädd för 30åringarna

 
 
Här kan ni hitta klänningen KLICK
 
Jag kikade länge efter vad jag skulle ha på mig på 30-års kalaset jag ska på till helgen, kände mig inte bekväm eller snygg i något, gillar inte mina ben, mage och armar sedan jag fick Isabelle, känner mig bara "kurvig" i allt. Men denna klänning tog fram rätt former, så jag ska gå köpa strumpbyxor till klänningen, ska man ha svarta? Ska även ha en kort svart kofta till är det tänkt och mina boots där. Eller tycker ni outfiten blir "tantig"?
 
Men jag börjar känna mig lite risig, har lite halsont och lite matt, så hoppas inte jag börjar bli sjuk bara, gaahh!!!När är det höst och inte?

Halloj, älskling sover sedan 21:40 och det borde jag med, men skönt att få sitta lite själv och vara i tysthet och njuta lite, man behöver det. Men lätt att tiden skenar iväg då man sätter sig vid datorn så nu 22:15 är det hög tid att gå sussa. Haft en jättetrevlig och skön helg, varit soligt och fint, lite svalare vindar, men inte mig emot faktiskt för jag är nog mer vår och höstmänniska. Gillar då den lite mer svala krispiga luften kommer och höstfärgerna, sedan gillar jag våren då man ser det börjar knoppa lite överallt i växtligheten. Nu kliver vi in i september till veckan och det är väl höst då kan man tycka, eller?
 
Men nu är det natti natti för imorgon måste vi vara pigga då är det jobb och dagmamma igen. Samt nu till veckan är det en hel del skoj, jag ska äntligen till frissan, 30års fest och vi ska ut och äta middag med kompisar, därför hejar vi fram ny vecka.
 
 En trevlig familjedag tillsammans

 
<--- Klickbar bild på Isabelle i nya loppisfynd / Idag åkte vi som sagt till loppisen på förmiddagen och det var ju skamlöst billigt, plagg för 10kr, 30kr, 50 kr osv, märkes kläder som Esprit, POP, Levis, Puma ja allt möjligt, ja inte för att märket ska spela roll så, men mena mera att det var bra kläder och sådant man annars inte skulle köpt själv kanske ochdå till billig peng. Jackan är en vattenavisande termojacka, toppenbra då blir kalla vindar till hösten. Sedan köpte vi byxor, kjol, klänning, pyjamas, body, tischa, allt detta för 100kr, nästan för  billigt, skratt. Jag bara älskar de små beige chinosen och BritneySpears-kjolen :)
 
Idag har vi haft en trevlig dag, vi började med att åka till lekparken, sedan till loppisen. Efter det åkte vi hem och Isabelle och jag sov en dagsvila. När vi vaknade sedan gick vi ner på stan då de hade en familjadag där idag där de hade ponnyridning, hoppborgar, ansiktsmålning, korvgrillning, kika brandbilar, marknadsstånd, ja allt möjligt häftigt, Isabelle trivdes som fisken i vattnet.