Är charmiga på ett sätt ändå

Ni har väl släckt ner för Eart Hour idag, det gjorde vi vilket fall och hade massor av ljus tända, nu är det supergött och varmt här hemma, fniss.


Idag på stan hade jag en "våroutfit" som bestod av chinos, sneakers, leopardtunika och kort svart skinnjacka, det var ju snyggt. Men jag var för glad i hågen och insåg inte hur kallt det var, tänkte inte på det då jag gick in i bilen, så jag frös som en galning. Fanns en överdrags/sportjacka i bilen som var sambons, den fick jag dra på mig över hela outfiten, en knallstark i turkost, supersnyggt. Men varm vart jag, ska tillägga att jag är 1,64 och sambon 1,85 så jag såg nog inte klok ut med en jacka i XL då jag vanligtvis har s/m på kläder, haha.

Nu ska jag joina älskling i soffan igen och vi ska kika på en Irene Huss film som börjar halv på Canal +, det är inte jättebra filmer dock, men de är charmiga på ett sätt ändå. Vi har inte sett den filmen innan så det var ju great.Nytt kort ska det visa sig


Idag är det verkligen isvindar här, buuuuurrrr. Vi hr varit på stan och handlat, samt har hämtat tårta och smörgåstårta till vi får gäster imorrn. Ja, jag vet jag är slö som inte bakar själv denna gången, men har faktiskt helt enkelt inte tagit mig tid till det, köpte därför en supersmarrig tårta.

Suck, jag har ju sådant där maestrokort, och det har krånglat på två ställen idag, samt att det alltid tar längre tid ringa upp då man betalar. Idag fick jag gå ut och ta ut pengar två gånger då jag skulle betala. Ena gången då jag skulle betala tårtorna, samt en gång vid macken. Så nu tycker minsann min älskling att jag ska skaffa ett visakort, jag får nog hålla med faktiskt.Våran påskpyntade rondellUPDATE
Såhär såg den ut i vintras våran fina rondell K L I C K