En morsdag på landet med våfflor

 
Idag har vi firat morsdag på landet vid Muddus Bed & Breakfast, så vi två mammor fick firas ordentligt och smaka på deras goda hjortronsylt och då med grädde och våffla. Supersmaskigt var det och Isabelle skötte sig prickfritt, det var många spännande människor att kika på. Vi köpte med oss två burkar av deras delikatesser hem, mums. Efteråt åkte vi sedan hem till svärmor och myste lite mer av morsdag, toppentrevlig dag har vi haft och jag känner mig firad som mamma
 
Ussch ser hemsk ut i håret, snacka om råttfärgat, huas bevare, men ska äntligen till frissan på onsdag och lägga i blonda slingor, då kommer man känna sig fräschare. Nu tycker jag inte det går göra något med det alls, det är bara fult hur man än stylar till det. Sedan är det ju så med att när man färgat och det nya kommer ut så är det ju olika kvaliter på håret och då är det svårt att få håret att se bra ut, ser bara flottigt ut i hårbotten.
 
Nu sover snuttan gott och vi ska kika lite på teve här innan det är tajm för sängen. Grattis alla fina mammor idag

 Skalmanklocka över det hela

Foton från inskolningen, taget av dagmamma Evelyne, nedanför är dom klickbara och blir större
 
 
 
Ja våra dagar har i stort sett sett lika ut nu, det är jobba, sova, äta och så inskolningen för Isabelle. Det går ju som ni läst toppenbra, hon trivs verkligen där. Men natten till fredagen så hosta och snora hon hela natten, så vår natt var väldigt hackad och malen i sömnen , så i fredags fick hon vara hemma från inskolningen, men vet inte om det är från vaccinet hon reagerat eller om hon är "sjuk", eller om det är tänderna, eller en kombination av allt. Nåväl, hon har piggnat på sig, så det ska nog inte vara några problem att gå till dagmamman på måndag och vi får jobba som sig bör. BQ däremot har dragit på sig ett lättare ryggskott, det knäppte till i hans rygg idag då han skulle lyfta i Isabelle i stolen, men det går bra, det är inte i värsta laget denna gången.
 
I morgon är det MORSDAG och det får ju även jag fira, det är väldigt speciell känsla. Vi ska åka till ett fint ställe en bit bort och fira mig och "farmor".