Då var det ingenting som dög

 
Vilken skön start på dagen jag fick, sovmorgon till 7:20 tyckte Isabelle att vi skulle ha minsann, härligt värre. Hon var på toppenhumör de första timmarna, men sedan fick jag igen lite, fniss. Hon har varit jättegnällig och inte velat ha med mig att göra typ, när jag föreslagit att vi ska leka med grejer eller så har hon bara kastat det från sig eller på mig. Provat lägga henne flera gånger, men det kan man ju förstå att hon inte var trött då hon tagit sovmorgon. Efter ett tag hade nästan jag gråten i halsen också då man försökt hantera en skrikande envis tös i över en timma. Men efter en stund somnade hon och sover nu gott, tror det är tänderna som spökar. Smorde henne med tandgelen i munnen som ska vara skön vid tandsprickning. Är hon lika då hon vaknar får jag ge henne en iprensupp kanske. Men vill inte ge det för ofta heller så tänkte att hon ska få sova först får vi se om hon är på bättre humör sedan.
 
Ny vecka igen med nya tag, skönt med lite långledig påsk framöver med, det gillas. Älskling är ledig fredag till måndag, så tisdag börjar han jobba igen, så det känns bra lyxigt att vi har långhelg tillsammans, längtar.Riktiga vårvibbar ute igen

 
Vad vårigt och härligt det är ute idag, man behövde inte alls klä sig så mycket, jag hade som vanligt för mycket på mig då jag var ut. Isabelle, Belllman och jag var ut på en härlig promenad och rasta Bellman. Men nu är hon ute igen och sover gott i vagnen med pappa BQ. Han har innan idag spelat pingismatcher, och de vann alla sina matcher. Han kom hem tajmat då hon skulle sova, så då fick han gå ut och jag fick koppla av hemma en stund, fniss. Ja nu kopplar jag av, innan dess har jag plockat undan här och dammsugit, kan inte förstå att det kan bli så snabbt dammigt, städa i torsdags. Dessutom måste man antingen dammsuga, moppa, sopa golven varje dag för hon vill gärna smaka på allt trollungen.
 
Mysigt med lördag, ikväll ska vi äta flygande Jakob vart vi sugna på, sedan blir det nog lite filmmysÄn mer efterlängtad fredagskväll

 
Idag är det inte blå och fin himmel, det är tråkigt väder, så fredagskvällen är än mer efterlängtad nu. Isabelle sover gott i sin säng, har sovit gott nu längre än hon brukar på förmiddagen, men hon får sova klart, vill inte väcka henne. Hon har säkert ont i sin mun och sover skönt nu då hon fått iprensupp som tagit bort det.
 
Sitter och kikar på Renées brygga, såklart charmigt program då de filmar mycket från kusten som ni vet jag älskar. Men tycker också det är lågt på nå vis, för det är ju en efterrap av Mia På Grötö och det är ju lite pinsamt faktiskt, eller? Tycker att Renée ställer för privata frågor ibland, och det är genomskinligt att det görs för att det ska bli än bättre tv. Hon fråga t ex Tommy Körberg hur det känns att ha underbett, eller som när hon hade blondinbella där, så drev hon en hel del med henne som ex "Akta Naglarna, nu ska du få lite skit under naglarna" osv, det är lite lågt.
 
Nu ska jag gå fixa lunch åt oss, hoppas att Isabelle äter lite bättre nu då hon fått smärtstillande snuttan, ♥