Vi pimpar till mobbelurisen

 
Fick hem mitt nya mobilskydd/väska idag på posten, har tänkt beställa sådant ett tag, men inte tagit mig i kragen. Valde mellan denna färg magenta, vit och en som var puderrosa/gammelrosa (tyvärrr var den gammelrosa slut), så då valde jag denna för att vit känns som det kommer bli smutsig så snabbt och svart kändes lite tråkigt. Men vart glad för den var mer dämpad och mörkare i färgen än jag trott, trodde att den skulle vara jätte knallcerise, men det var den inte, eller ja allt är ju relativt, . Man blir glad av att titta på den tycker jag, så färgglad och härlig färg.
 
Jag beställde härifrån K L I C KRing, ring bara du slog en signal

 
← Bonusbild på en sjusovare
Godmorgon på er, idag har jag tagit sovmorgon. Men direkt jag klev upp så började grannen spela hög musik, det dunkar och dånar här ovanför. Sedan ringde telefonen typ då jag precis satt mig upp i sängen och då var det min fina vän Anna som ringde och snackade lite. Hon kommer till Dalarna imorrn och ska hälsa på svärföräldrarna (Anna bor annars i Bollnäs). Så då skulle vi styra upp och ses på lördag och kika ner på stan och ta en fika,  det är ett tag sedan vi sågs nu, i höstas någon gång var det sist.
 
 
Har varit ut på en förmiddagspromenad med Bellman nyss och nu ligger han nedanför mig här och hoppas på att få slicka tallriken . Idag vart det ingen powerwalk, det var ju så varmt igår och det töade lite då, idag är det kallare och har frusit på, så det är jättehalt ute, höll på slira omkull flera gånger då vi var ut, både Bellman & jag.
 
Ska iväg och jobba snart, det blir efter lunch, sedan är det operation vika tvätt här hemma som gäller sedan. Tvättställningar och dörrar är fulla av tvätt, men skulle tro att det mesta kommer vara torrt i eftermiddag.Ett sexigt & hett tips

 → Finns att köpa här 
 
Fick denna parfym som prov då jag köpte min dagkräm, den luktar sååå gott