Så brukar det vara & det brinner i munnen

 Bilder dagmamman tagit och mmsat mig då Isabelle är där, hon trivs verkligen
 
Ja nu är det då inte mycket man gör annat än, jobba, lämna hos dagmamman, hämta hos dagmamman, handla, äta, städa, sova osv. Men så är ju en vardag, inte mycket som händer utöver det. Men lite har väl hänt, jo idag var jag till tandläkaren och allt såg bra ut, hade bara lite tandsten som man alltid har och så slipade de och finputsade tänderna, 785 kr fattigare vart man. Igår beställde vi hämtmat på thai och det var rätter som det var en stark symbol på, men vi bad dem att ta bort pepperonin i och att de skulle göra dem medium, då trodde vi att de var ätbara och inte "starka", men oj så fel vi hade, de var oätliga, de var så starka att de brann i munnen. Så funderar på att ringa och klaga eftersom vi sa åt dem att inte göra dem starka, men BQ vill inte att vi gör det.
 
Isabelle har börjat förstå lite tyska, ja hon går hos en dagmamma som talar både tyska och svenska med barnen. Hon förstår bye, bye och så förstår hon då dagmamman säger att hon vill ha en puss på tyska, då putar Isabelle med läpparna, hehe. Hon älskar visst att åka rutschkana med. Isabelle har även börjat säga " Bajsch, då håller hon på att bajsa och tittar man i blöjan så är det som oftast att hon har basjat då. Hon säger även - Ussch om någon ligger och skräpar på golvet eller om hon eller vi har en fläck på oss, låter så sött.
 
Så ber om ursäkt till er om det mest är bilder på Isabelle och mest prat om hennes vardag hos dagmamman eller om min vardag, men det är inte mycket mer som händer nu och hinna sätta mig att skriva ner inlägg om foto, bak, inredning, kläder osv, det hinner jag inte, så hoppas att ni gillar mina inlägg ändå, för gillar ni mig så gillar ni att läsa min vardag med hoppas jag.Då skulle man inte fråga en frisör

 
Sidärja, nu är det måndag och sista veckan innan semestern som sagt, men nå vidare väder har vi inte idag, men den låter sig hållas lite på fram tills vi kommer till västkusen, hihi. Jag får inte semester från allt, jag jobbar ju åt två olika företag, men vi ser fram emot vår vecka på västkusten, sedan får vi ta lite dagstripper då och då sedan. Idag har jag klippt Isabelle också, det är ett äventyr, för hon tycker inte om det helt. Men då man fick sitta och pilla på mammas mobil sitter hon stil tillräkligt länge, men man får ta det som ett dagsprojekt, man kan inte gör allt på en gång, det är både elakt och jobbigt.
 
Men jag hade velat klippa henne än kortare i nacken än nu, men samtidigt vill jag spara ut det så hon får långt hår nån gång, så hon är på gränsen att ha hockeyfrilla nu tycker jag allt, skratt. Men nu är det lite tilljämnat så nu får det växa till sig, sedan får man nog låta en frisör klippa det, då kanske hon får klippa en kortklippt frisyr då, för att på det viset låta det växa sig långt och jämnt sedan, för jag har nog klippt det helt uppåt väggarna fel om en frisör kollar på det. Jag ser ju fram emot då man kan sätta upp det i flätor och sådant, för syftet var ju att det ska få växa på utan att göra något, men då tösen inte godkänner något alls att ha i håret, måste man klippa lugg så att det inte hänger i ögon och ansikte.Grattis mannen i mitt liv

 
Godkväll söndag, idag har vi kalasat lite för min älskade sambo och pappa till Isabelle som fyller år idag. Vi firade det hos svärmor som bjöd på god middag och födelsedagsfika, gottit alltihopa. Av mig fick han snygga skor från Dockers och en bukett med röda rosor, Ä L S K A R  D I G. Vi har ju verkligen haft tur med vädret hela helgen, snacka om perfekt. Det ska ju bli än varmare till veckan säger de, det är vår sista vecka, sedan är det SEMESTER.