Bellmans öron

Bellman har skakat på huvudet ett antal ggr sådär en 10-20 ggr i förmiddags. Jag gjorde rent dem grundligt med en liten papperstuss och det var svart som kom på pappret och när jag gjorde rent ena örat fick han klireflex och kliade med tassen i luften??

Jag tog mig direkt ner till apoteket och har nu köpt ut Epiotic åt hans onda öron och nu har han inte skakat något sedan dess. Så kanske man hinner få bort detta nu innan det bryter ut till svamp eller inflammation så att vi slipper gå till veterinären. Nu ligger han här på min fot och tycker synd om sig själv och vill vara med matte =)Blåslagen älskling


Min sambo kom hem med en blåslagen näsa och även ett sår idag efter utbildningen,öhh ok?? Haha jag funderade först om han varit så motsträvig på datautbildningen att han fått lite uppläxning för att sköta sig =D, men så var det inte riktigt, fniss. Men det var då en syn så jag funderade vad i allsindar de sysslar med då de är iväg.

De var på ett matställe och luncha och när han stod i kön ville en servitris gå förbi honom med en massa brickor, det var inget mer med det. Då älskling vände sig om tjongade hon in brickorna på hans näsa??? Hur lyckas man med det? Det förvånade min sambo också för han hade ryggen emot och då hon skulle förbi med brickorna vände han sig om fick ett slag i ansiktet? Men öhhh, min sambo är 1,85 vad i allsindar skulle hon upp med brickorna i den höjden om? what´s up bitch?? eller vad var det för groteskt lång tjej?

Tur att inte jag var med för jag hade inte kunnat vara tyst och sedan krävt rabatt på maten eller så. Han har nu ett sår på näsan och är blåslagen och jätteöm samt en stor bula, tur att han rakat av sig skägget annars hade han sett ut som en hockeyspelare minsann, dahh =). Men jag har plåstrat om och fixat så såret ser snyggare ut nu, han såg faktiskt lite ledsen ut då han kom hem då det faktiskt gjorde ont (men det kanske var för att jag skulle pyssla lite med honom också =)

Det var mina favoriter som gick vidare i idol också =), Eddie gillar jag också men eftersom Laila gillar honom så mycket kommer han att vara ett av wildcarden är jag övertygad om.Klasskamrat


Ohh visst är det skönt att starta morgonen med en varm dusch =), jag älskar alltid att duscha men det är inte alltid jag tycker om att fixa mig, mitt barr tar lite tid på sig. Men att duscha och sedan bara mysa ner sig i soffan det är bästaste =)

Jaja nog om det, jag funderar på en grej. Såg att min gamla klasskompis gift sig och fått barn =) jätteroligt för honom och jag skulle vilja gratulera honom. Men då är det en funderan jag har, i gymnasiet hade vi en liten fling och vi var ganska förälskade i varandra. Vi träffades efter det sedan och då hade han sin "fru" med sig och jag jobbade då på en presentbutik i småland. Stämningen blev jättekonstig, ni som känner mig vet att jag är en glad tjej som alltid försöker vara trevlig men det blev lite krystat.

Pratade med honom själv senare och han berättade att han efter det haft svårt att släppa det som vi hade i gymnasiet och att jag alltid kommer vara speciell för honom och att det inte kändes rätt mot hans tjej att fortfarande "känna" band till en annan tjej, ville därför inte ha någon kontakt, det sa han inte rakt ut med indirekt. Men nu har det gått säkert tio år sedan dess om inte mera. Jag har ju träffat min älskling, och han har sin fru min undran är då?! kan man maila honom och gratulera eller blir det fel?, Vi var ju ändå väldigt bra vänner under gymnasiet?

Hmm känns som jag bör gratulera en av mina vänner, men vill samtidigt inte röra till det =/ Vi skilldes ju åt lite laddat också då han faktiskt erkännde att han hade svårt att säppa det vi hade. Första kärleken är ju speciell, även att man släppt den för många år sedan, men jaja ni kanske hänger med min tankegång...

Min älskade snygging är på datautbildning idag med jobbet, fnissar lite åt det då han inte är så förtjust i datorer på det sättet =D kommer nog få hem en tröttis sedan hehe.