Länkbyte - Angelica Sandberg

Nu var det dags för länkbyte igen och jag vill igen tipsa om fina bloggen som Angelica driver, hon är en mästare med klickandet på kameran och jag är väldigt avis. Hon skriver om sin vardag med sina två döttrar & blivande man. Hon är även gravid och man får följa den resan. De håller även på att flytta & man får se tankar & snygga inredningsdetaljer kring, en mycket trevlig blogg 
 
KIKA DIT ANGELICA SANDBERG 
 
 
 
Angelicas egna ord om sig och bloggen

Jag som driver denna blogg heter Angelica Sandberg. 29-årig, tvåbarnsmamma(gravid med nummer tre) och sambo, född och uppvuxen i Motala. Jag driver eget företag inom foto, men även inom inredning.

När jag inte arbetar umgås jag med min underbara familj, eller tar en god kopp kaffe med mina vänner.

Som fotograf är jag flexibel och har alltid kunden i fokus. Jag får ofta höra att det är “lätt” att bli fotograferad av mig och att man känner sig avslappnad och kan vara sig själv framför min kamera. Min idé är att fånga stunden, kärleken och ögonblicken. Bilden är evig men inte tiden.

 

MISSA INTE VÅR UTMANING MAXWORD
En summering av allt - Åksjuk

 
Ja minsann en jättetrevlig vistelse har vi haft hos mina fina föräldrar och Bellis sa i går t.o.m att hon Inte åka fjån mommo, moffa. Men ja så är det ju bara att gilla läget. Vi har haft toppenbra väder där nere med strålande sol alla dagar utom igår då det var halvsoligt eller vad man ska kalla det. Idag åkte vi då till Busfabriken och alltså vilket ställe, man trodde inte i sin vildaste fantasi att det skulle finnas så mycket att göra, Bellis trivdes som fisken i vattnet. Vi tyckte också att det var riktigt roligt, man fick ju leka loss själva.
 
Dock efter ett tag började det smyga på sig en huvudvärk (allergin) på mig mer och mer, annars har jag klarat mig från den nu ett tag. Men vi fick ge upp efter ett tag där inne då, men vi var där i 2½h och det är väl precis perfekt. Jag blev på det också åksjuk, inte Bellis på hemresan utan JAG och det rejält, jag var tvungen att ligga och blunda och inte röra mig typ i 1½h och tösen fick sitta och kika på telefonen, samt att hon sov också, så det var ju tur då, för jag var inte i skick att roa henne.Illamåendet släppte efter ett tag och huvudvärken med, men den gror lite där bak ändå. 
 
Såg i Oskarshamn att det har börjat knoppa ganska mycket på träden och så, samt det är hassel som blommar nu, så det är i full gång HATA ALLERGIBildbomb Busfabriken