En förkyld teddygirl och sömnlöst

 
Här är det sova sämre på nätterna för oss alla tre som gäller, vi har en rejält snorig donna som har svårt att sova för det. Hon har ingen feber men liiite hostig men rejält snorig. Så i natt så var vi vakna ett par timmar mitt i natten och försökte trösta en tös som I N T E ville sova. Men det är ju som det är, bara att gilla läget. Vi har i alla fall köpt på oss grejer på apoteket nu och höjt upp huvudänden vid sängen så hoppas vi att vi får sova bättre i natt. För hon vaknar ju alltid tider då man inte kan ge henne ny omgång nässpray, för man får ju inte ge oftare än man ska liksom. Visst man kan ju ge henne de där saltlösningsdropparna, men tycker inte det hjälper direkt, det hjälper en stund för att sedan bli lika töppt igen eftersom hon inte är benägen att veta hur man snyter sig än.
 
Men nu ska vi äta korvstoganoff, det känns lite halloweenaktigt, orange mat, skratt Att vara älskad av någon

 
Isabelle är så älskad, hon har fått så fina ytterplagg av våra föräldrar, de älskar henne så mycket så de kan inte visa det gott nog, tack ska ni ha, vi blir ju så hjärtligt bortskämda här så. Av farmor har hon fått den superfina duffeln, hur söt får man bli, finns att beställa här KLICK, den är lite stor i storleken, för den är från 2-3 år, men hon kommer ju ha tjock tröja under och man får vika ärmarna lite i början, såklart snyggast om man inte viker upp den, men man kan ju vika den innåt med
 
Av mormor och morfar har hon fått allvädersskor från Din Sko, KLICK, vattenavisande termobyxor, mössa, fuskpolo vantar från F I X från Lindex, KLICK, så bra, kommer vara perfekt att kunna leka och röja i när det är vinter. Jackan har jag köpt från Köp & sälj på facebook till en liten peng, en jacka som nästan inte känns använd, toppenfin. Gillar att hon har ytterkläder i tjejiga färger, men även neutrala för jag tycker turkost är superfint, samt gammelrosa som på duffeln.
 
TACK vi Ä L S K A R er ocksåHöstmarknad och hosti host

 
Det är höstmarknad i stan och jag och Isabelle som är lediga tillsammans idag med har varit ner nu på förmiddagen och kikat på den. Det vart några inköp som marknadsgodis (måste man ha då det är marknad), samt en haklapp som är stor så den täcker ända ner på låren då hon sitter i stolen, toppenbra. Höstmarknaden här är ganska stor, det var stånd överallt, när jag fotat ser det ju inte så ut, men jag vart lite för blyg vågade inte ställa mig mitt i smeten och fota, hehe, för visst måste man fota allt också, höhö. Isabelle ser lite putt ut på bilderna, men det var hon inte hon satt mest fint i vagnen och prata på, hon kände ej för selfie helt enkelt. Samt NEJ, jag fotar bara marknadstånden, bebiskläderna vart bara slump.
 
Isabelle gav oss ett litet bakslag i natt, vi som trodde vällingen fått henne sova bättre. Men men inatt så vakna hon flera gånger och smågnällde och kom ej till ro, tillsist fick vi lyfta över henne till oss och då somnade hon och snarka på. Men hon nyser mycket och hörs att det sitter snor som vill ut,  & hon småhostar lite så "gaahh" hon är nog början till sjuk igen, tadaaa. 
 
Ikväll är det IDOL och såklart tror jag Simon gör bäst ifrån sig