Vilken galning, Jimmy Jump


Nu är det redan måndag igen och en ny jobbvecka framöver, =D. Imorgon ska jag äntligen få göra något åt min hemska utväxt, jag har väldig komplex för den nu. Varför ska man egentligen börja hålla på att färga det egentligen. Då får man ju nöta på såhär och ha ful utväxt emellanåt. Till hösten ska jag nog allt lägga i mycket slingor i min egna hårfärg så att jag får bort den utväxten som kommas skall då. Kommer jag nog allt tycka att det är jättetrist och tråkigt i början att ha sin egna hårfärg och det kommer kännas lite trist. Men tror också att det är bra för håret att det får vila ett tag. Sedan kan man ju då sedan då det vilat ett tag peta i lite slingor bara så man nollställer håret lite.

Har ni hört om mannen som gick upp på scenen i en av bidragen på Eurovison och hoppade in bland dansarna? Man trodde att det skulle vara så, men han är tydligen känd för att ta sig in och göra sådär. Har tydligen förstört och sprungit in på fotbollsmatcher och boxningsmatcher osv. På En K1 fight åkte han på massor av stryk, då han hissat ner sig i ett rep rätt ner i ringen. Se videoklipp och läs mer om mannen Jimmy JumpHär

Nu ska vi ut och powerwalka med Mia jag och Bellman. Sedan ska jag köpa hem thaimat åt mig och sambonpå hemvägen.Sex And The City 2Jag är jättenöjd efter kvällens bio och tjejkväll. Haft det supertrevligt. Filmen var också riktigt bra, den var lite seg i början och lite deppighets stämpel som man trodde skulle förstöra hela filmen. Men en halvtimma in i filmen började den komma igång och man kände igen sig igen =D. Superskön film och man fick skratta en hel del. Speciellt åt Samantha, hon är ju störtskön alltså. Funderade på vilken karaktär jag är av dem och måste nog säga Charlotte =D, hehe. En uns av osäkerhet som är hemmakär och som är lite pryd, fniss.

Filmen får betyg 4½ av 5 möjligaKlar för bion


Hittade ganska snabbt vad jag ville ha på mig, fniss. Sambon var smakråd, han fick se tre varianter. Men han tyckte denna då den var uppklädd men ändå inte, då det är bio man ska på och ej nobelfest =D. Nu är kläderna klara nu ska man bara hitta ansiktet i badrummet. Men det är ju inte riktigt än jag ska iväg, ska möta upp Mia halv sex.

Kram på er