Dregglis från trixcanfix

 
Har köpt denna fina dregglis från fina webbshoppen → TrixCanFix  ←
Kika in dit, hon har massa fint som går att beställa & hon syr själv, superduktig tjej
 Tänk er Mickan i Solsidan och 7 språng

Senaste bilderna från Instagram, om någon undrar är mobilskyddet köpt här → KLICK
 
Idag var jag som sagt tillbaka till frissan och gjorde om slingorna, . I tisdags då jag var dit vart jag platinablond, tänk er → Mickan i Solsidan, så blond. Visst det var snyggt, men jag passar inte i det, i alla fall inte denna tiden på året. Möjligtvis efter en veckas solsemester då man är lite brun. Men tycker andra är snygga i det, bara att jag får så mörk hårbotten direkt då jag har det. Idag la vi i honungsblonda slingor med varm ton och nu känns det mer hemma, tumme upp. Pappa BQ har varit pappaledig idag, och på eftermiddagen vart vi förbi svärmor en sväng, trevligt och gott hade vi det där. Samt Bellman är alltid världens goaste nallebjörn, puss på nosen.
 
Isabelle har kommit in i ett "utvecklingssprång" nu, det märks tydligt. Hon är mer lyhörd, äter mindre, lite gnälligare & klängigare och man ser nya framsteg hela tiden. Man kan läsa om de olika "sprången" här → KLICK eller här → KLICK. Nu när man läser är det ganska självklart när man då förstår sammanhanget. 
 
Ex på nytt som Isabelle börjat med är
- Rör huvud och ögon smidigt när hon följer något med blicken
- Använder bägge fötterna för att skjuta ifrån när hon sitter i babysitter eller ligger på en filt
- Greppar om saker med båda händerna -
- Studerar och leker med händerna
- Upptäcker att hon kan tjuta och gurgla och byter mellan olika toner
- Båser salivbubblor
- Uttrycker tydligt att hon blir uttråkad av att göra samma saker eller titta på samma leksak för längeJa så var det med det

 
Lite update från det senaste, man har inte så mycket tid över till datorn, men passar på nu då hon sover snuttan. Men får se om jag hinner skriva klart blogginlägget eller inte, . I tisdags var jag till frissan för att slinga bort utväxten och klippa håret kortare och klippa lugg. På bilden ovan ser ni färg och längd innan klipp & sling. Men det vart inte bra, jo klippningen vart jag jättenöjd med, men jag är numera platinablond och det vill jag inte vara, så ska tillbaka imorrn och lägga i mörkare slingor så det blir annan effekt. 
 
Igår tog Isabelle 3mån vaccinet och jag tyckte inte om att se då de skulle sticka henne med de där stora sprutorna, ohhhh vad hon skrek och spände sig. Det var BQ som höll i henne och han är ju så lugn så hon kastade sig nästan i famnen på honom sedan då tagit klart, hon hade tryckt sig hårt intill honom sa han, snuttan. Hon fick lätt feber på kvällen bara hon var uppe i 38,5. Sedan gick natten bra och hon sov som hon brukar. Men hon sov bort hela dagen igår i det stora hela. På bilden med flaskan ser ni att hon ser lite slö ut.. Men hon vaknade då hon skulle äta och åt bra, kissade och bajsa som hon ska. Så vi har inget negativt att säga om det utan det flöt på bra och idag är hon som vanligt igen och har ingen feber. SÅ I N G A negativa kommentarer TACK för er som upplevt annat. Hon sover lite mer idag med, men är sig lik och är vanliga Isabelle.
 
Hon fick OK stämpel i rumpan på BVC också och väger nu 5420gr och är 58,4cm lång