Mysligan i farten

 
Mysligan är igång och det var nästan omöjligt att få en bild för hon vill bara pussas hela tiden , lilla kelgrisen. Idag är vi solokvist här, BQ är i Stockholm på trav med sina jobbkollegor kommer hem sent ikväll så vi har lite mys här. Vi har varit ner på stan och jag har shoppat lite basplagg till tösen, blev flera st, baströjor & en dress, tights, perfekt till förskolan. Köpte en jättesöt blå plyschdress, hon är jättesöt i den, hon har den på sig på bilderna, men den ser ju svart ut på kortet. Köpte plaggen på Kappahl, & H&M.
 
Hoppas att er lördag är bra, vi ska ut och leka lite nu.
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg En uns ljusare och varmare

 
Idag har jag varit till min frissa igen, uscha vilken utväxt jag hade och fy vad trött jag var på det mörkare håret så nu fick det bli honungsblont varma slingor i håret & nästa gång då det blir utväxt lägger vi tunt med bruna slingor i utväxten bara så smälter det snyggt in i färgerna, så nu har vi en bra plan framöver.
 
 
Mys med fredag och idolkväll, mina favoriter är Jocke, Chris och Hanna, de är lite bättre än de andra tycker jag, så hoppas att det är bra material på dem idag med 
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Lite tröttsam fråga

På första bilden, notera tösen i vänstra hörnet 
 
Idag har jag varit lite trött, men man tänker inte så mycket på det då man jobbar det kommer mer på rasterna och nu då man kommit hem. Direkt efter jobbet idag så gick jag till Kappahl och köpte mig en bekväm och skön bh till jobbet, samt nya trosor, vi lär ju ha vita eftersom vi har vita byxor. Sedan köpte jag en ny tygmössa till tösen. Köpte ju en ny för ett tag sedan, men den har kommit bort, så antingen har den kommit bort eller något tagit den och tyvärr får man ju räkna med sådant.
 
Många som frågar om det går bra på jobbet och vet så mycket väl att det är av ren omtanke och så. Men av någon anledning blir jag stressad av den frågan, för jag är ju ny på jobbet och under upplärning. Så från dag till dag eller vecka till vecka så lär jag mig inte så extremt mycket mer att det skulle vara så stora framsteg att jag skulle kunna säga att nu kan jag den sysslan prickfritt så, eller vad man ska säga. Jo jo klart jag gör, men många sysslor jag gör gör jag ju hela tiden och typ efter varandra varje dag och det handlar mera om att jag ska arbeta mig till att bli trygg i dem och tillsammans med de andra i jobbet. Det kommer ta ett tag och det är precis så det ska vara också, allt sker inte i en handvändning. Det jag menar mer är att man ofta får frågan - Hur går det på jobbet har du lärt dig något mer, osv. Det är liksom inte så det fungerar. Nu ska jag lära mig alla rutiner och bli trygg i dem, datasystem, och NEJ det kan jag inte allt än.
 
Nu ska jag cykla och handla lite som var slut hemma 
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg