G O T T N Y T T Å R


Imorgon efter frukost åker vi till svärfars stuga med vänner, dessutom ska älsklings lillebror vara med oss också. Han hör till dem som jobbar på nyårsafton, han går av kl 6 på morgonen och börjar igen kl 22 på kvällen. Därför hade han ingenting bestämt och ville därför haka på oss, det får han ju så gärna.

Vi planerar att komma iväg så tidigt som möjligt, då kan vi njuta av den vackra naturen där vid stugan. Hoppas på vackert väder, då kommer kameran att smattra på kort för fullt. Vi kommer ligga kvar där och kommer hem nyårsdagen på eftermiddagen/kvällen någon gång. Därför blir det en liten minipaus här nu.

G O T T N Y T T Å R
Önskar Mirre med familjÄta spenat som Karl-Alfred


Jag är lite less på att det ska börjas skjutas redan, varför kan inte folk vänta till tolvslaget i morgon, vad är det som är så spännande och roligt att stå ute och skjuta upp pengar redan en vecka innan nyår. Det har börjats skjuta sedan juldagen här.

Det går verkligen inte föreställa sig hur "jobbig" en promenad eller kväll kan vara här då de skjuter. Det är lätt att säga att "MAN SKA INTE ÖMKA" " DET ÄR BARA ATT NONCHALERA" " VISA INGEN REAKTION" ja osv. Man försöker verkligen med det, man gör allt man kan för att försöka få en så normal promenad som möjligt och inte visa något utan man går med högt huvud och låtsas ej om att hunden är rädd.

Men Bellman väger mellan 35-37kg och då han sätter den sidan till och blir livrädd så tokdrar han framåt hela tiden, han är som en draghund då. Man följer med som en vante, jag stryper åt halsbandet och säger bestämt - NU GÅR VI HÄR, typ. Men då han drar så mycket så känns det som han väger närmare 50kg, händerna bara glider i kopplet och man får inget fotfäste.

Idag på en promenad då jag var ut med en kompis och deras hund så small det till ovanför oss precis, det hade varit rätt tyst innan, men så small det bara till megahögt ovanför oss. Bellman började dra så mycket att jag höll på ramla omkull och då kunnat göra mig riktigt illa, jag var väldigt bestämd så jag kände mig elak mot honom, bara för att inte ömka och med det försöka få hans självförtroende bättre.

Men Bellman vart så rädd så han kräktes. Sekunden efter satte han sig ner och bajsade då jättelöst av rädsla. Promenaden hem sedan var som värsta träningspasset och jag är nu helt slut i armarna. Man blir ännu slutare i armarna just för att man måste hålla emot honom hela tiden för att inte visa någon reaktion själv. Men bakom det så är jag själv så gråtfärdig jag kan bli, försöker verkligen vara stark.

Detta är verkligen såååå jobbigt, jag har gjort allt känns det som. Har tränat honom med fyrverkeri på datorn och allt tänkbart. Men ingenting verkar fungera så tänker inte lägga mera energi på det, orkar faktiskt inte. Får inse att vi har en rädd hund och försöka att inte bry oss. Ska börja äta spenat så jag orkar hålla emot honom då han drar sådär. Karl - Alfred blir ju stark av det, då kan nog jag med bli det.

- En orolig sorgsen matte , jag förstår inte vad jag gör för fel eftersom han bara blir räddare och räddare =[Ajajaj vad ont det gör


Idag har jag varit och köpt mig fulsnygga skor, allväderskor. Har så fruktansvärt ont i min ena häl, har fått en självspricka. Köpt ett par vinterkängor innan vintern kom som var lite "billigare" variant. Det ska MAN INTE göra, för det blir bara problem med fötterna har jag märkt. De hade nämligen bildat en grop så varje steg jag tar skär i hälen. Jag är ingen skotjej direkt så jag äger inte överdrivet mykt skort, hehe.

Jag kan ex inte gå med "för höga" klackar, då får jag ont i knä och höfter, därför borde jag ju fatta att det är lika viktigt med "hundskorna" också. Dessa skor håller i alla väder dessutom är de så sköna också. Snygga kanske det inte är, men hur snygg är man då man tränar hund då?

Har bokat bio på Göta kanal 3 idag som jag ska gå med en kompis, älskling vill inte se filmen och inte hennes sambo heller, därför ska vi gå på måndag på denna =D. Jag är lite skeptisk, tror att detta kan vara en flopp, men se den det ska jag i alla fall, haha.