Nya gardiner, vårigt limegröna


Före: Svartvita gardiner med många detaljer av lime till det som ex kuddar, ljuslyktor osv.


Efter: Limefärgade våriga gardiner. Men kortet missvisar färgen på dem. Kudden ser gul ut, vilken också är limegrön, den andra kudden ser brun ut vilken är svart. Gardinerna ser olivgröna ut som också är limegröna. Ska ta kort i morgon i dagsljus tror jag. Tror jag är nöjd, är jättefint här hemma minsann.

Här ser ni korrekt färg på det limegröna ↑ ↓Min duuuktiga snygga pojke


Min kliande pojke är såå duktig. Igår då vi hade firande här så hade en av våra gäster sin hund med sig. Bellman brukar kunna bli blockerad då, men igår var han så duktig. Jag var förvisso väääldigt bestämd på honom och han skulle minsann ligga kvar. Trots att Dora ↑, var på honom flera gånger och ville lekinvita så lyssnade han då jag sa till, matte så stooolt.

Vi har ju ganska lågt bord i vardagsrummet, trots att det var i deras höjd hade Bellman kunnat ta sig en tugga på fikabrödet och tårta, men det gjorde han såklart inte. Det skulle han aldrig våga, men Dora vågade, skratt. Inte för jag vill framställa Dora som olydig, det är hon inte. Men alla hundar har väl något hyss för sig. Dora t ex går som en ängel i koppel medans Bellman är lite för framåt där. Jag var på Bellman direkt igår då han hoppade på lekinviterna eller var i knät på gästerna, att min klänning i sin tur var för kort så jag tror jag visade rumpan lite får jag bjuda på, skratt. Men var nog bara älskling som såg, fniss.

Har gjort en genomgång på Bellman idag. Har gjort rent öronen noga, vilket han verkligen inte gillar, fyy vad han ser ämlig ut då. Hela hunden kryper ihop till en liten hög, snutten då. Borstat tänderna på honom och borstat honom jättenoga. Nu ska han vara fin då vi åker ner till Småland i påsk. Klorna klippte jag häromdagen, så de är fina.

Men är era hundar likadana? att de verkligen avskyr att göra rent öron och tänder. Jisses vilken brottningsmatch jag får göra för att han ska vara still då jag borstar tänderna. Men jag står upp och han också, sedan lutar jag hans huvud mot mitt lår så den sidan jag inte ska borsta är låst mot låret då är det lättare att komma åt andra sidan. Öronen ska vi inte prata om hur han blir, fniss. Får verkligen hålla fast honom för att han inte ska skaka innan han är klar. Men tror Bellman är värre där än andra eftersom han är öm i sina öron då hans klåda är som värst.

Övrig tid på året då hans klåda inte är lika ettrig så är öronen jättefina, då använder jag inte ens Epi Otic. Man kan tycka att jag inte skulle använda medel i öronen då han är retlig i öronen, men enligt min vetskap genom åren och av vad veterinärena säger måste jag göra det annars löper han risk att få infektioner och ännu värre problem. Att medlet är jättedyrt i sig skiter jag blankt i, han är mitt allt så han ska må bra.Vilken dag, men så rar


Ujuj vilken dag, det har gått i ett och i ett, men det har varit så trevlig dag också. Storstädade i alla fall hela lägenheten så gott det gick från hundhår och fläckar och dylikt, det tog ett par timmar. Sedan har jag haft ärenden på stan och haft tvättstuga. Gästerna skulle komma till 17, när jag precis skulle börja måla naglarna kom gästerna, de första. Det var lite synd tyckte jag då det hade gjort outfiten ännu snyggare, men röda läppar hade jag i alla fall. Alltså haha, var ej synd att de kom såklart tidigare utan att jag ej hann. Hade väl förvisso kunnat gjort det ändå, men hade full sjå att få styr på Bellman.

Vi har haft en jättetrevlig kväll med god tårta och fika och trevliga pratstunder med mycket skratt. Jag tog inga kort ikväll faktiskt, helt otroligt så missade jag det. Hade varit kul att visa kort på outfiten och allt. Men får ta på mig den en annan dag och visa. Men det som gjorde hela outfiten idag var att jag fick till sååå fina lockar och fin håruppsättning i luggen, kände mig så tjusig så, fniss

Fick i alla fall lite grejer som ni ser, presentkort från Vero Moda och Hemtex. Det kunde ej bli bättre då jag vill ha nya kläder samt behöver nya gardiner till vardagsrummet, superkul att ut och shoppa lite framöver då. Fick även pengar och ett stort godisägg samt en jättefin väska =D.

Underbart trevlig kväll med underbara människor, tack. Just, har varit och köpt Epi otic åt Bellman till hans kliande svidande öron. Hoppas att det hjälper nudå, finns inte så mycket att göra eftersom hans allergi är luftburen och det kommer och går sådär fram tills det blir kallt igen i höst typ. Det är bara att se till så hans öron är rena så kommer det mindre klegg samt duscha han med hans specialschampoo så fort man ser antydan till för mycket klåda.