Fantastiskt - Kom Igen Linnea
Torsdag & dan före mysdagen


Spyro - Min nya bästis! Älskling jobbar över idag, men borde snart komma hem. Bellman är ut på en lång härlig höstpromenad med Doras husse och matte, ohh ja Dora såklart. Vädret är helt fantastiskt och det är verkligen varma vindar. Jag gick ut med Bellman utanför åt dem så de inte behövde komma in hit bland baskeluskerna. Han var så söt då han gick iväg med dem, han var så glad. Mattes stjärna är med sin kompis och får leka lite på åkern nu kan jag tro, fniss. Jag längtar uuuuuuuuuut, vad trööööökigt detta är nu, gahhh.

Ikväll är det mys i soffan med älskling som gäller, jag behöver bli lite ompysslad för just nu kände jag mig helt plötsligt ensam =(Fotostund - HöstmotivKlickbara kort

Usscch vad jag hostar, bläääk. Ursäkta att jag varit lite gnällig och ynklig i de senaste inläggen, men det är faktiskt inte bra med mig och då kan jag inte vara på topp heller. Idag smet jag ut utanför och fotade lite, det var sååå ljuvligt ute. Så typiskt att man är sjuk den finaste tiden som varit på den här månaden.

Jag har städat lite idag för att underlätta för älskling, men  det skulle jag absolut inte ha gjort för då steg febern =(. Surt att jag är sjuk idag också då jag skulle ha träffat det där företaget jag ska börja deltidsjobba för, suck. Men vi ska höras till veckan och boka ny tid då jag känner mig helt frisk igen, de är så underbara att ha att göra med så de var helt förstående. Som ni ser så gick jag utanför vårat hus och fotade lite höstmotiv, att ta en nypa luft skadar inte.

Saknar min underbara älskling, kom hem nu