Men hur gulligt var inte det då?


Nikon D90 - Nikon AF-S DX 35/1:18G, f1,8, - Closeup filter +8


På kvällen ringer det på dörren. - Öppna säger jag åt sambon och kastar mig in i badrummet eftersom jag nyss duschat och har endast ett linne på mig och ja såklart trosor hehe. (jag trodde det var granntjejen ovanför som fick en säck med kläder av mig innan som jag rensat undan i helgen. Trodde det var hon som kom ner med det hon ej ville ha =D) - Du har besök ropar sambon =D. Jag kikar och ser att det ej ligger några kläder i badrummet utan tar på mig min morgonrock hehe. Visste inte vilka det var som stod där, så vart lite nervös, skratt.

Men till min lycka så är det min gumms Mia med sin sambo som kikade förbi =D. Jag stod och kände mig dum som hade morgonrock på mig, fniss. Vart jätteglad att se Mia och hon sträckte fram en påse åt mig - Här får du?! Det var ett par ballerinaskor som inte hon kunde ha som är helt nya, eller använda en gång och det är av mig, fniss. Lånade dem av henne en gång då vi skulle på bio då mina stackars fötter blödde av mina skor. Då lånade hon ut sina "nya" skor till mig som nu är mina.

De var för små för henne, nu är jag stolt ägare till dem, tycker de är toooksnygga. Hur sött gjort är inte det av henne då =DVackra sommarväder


Nikon D90 - Nikon AF-S DX 35/1:18G, f1,8, - Closeup filter +8

Uj,uj vad pustigt det är, Mia och jag ska ut och gå en långis snart, men vi ska ta det om en timma, ju svalare desto bättre. Tog ut Bellman nu för att han skulle ha fått kissa lite innan vi ska gå ut. I morgon skulle det kunna bli regn och bara runt 20 grader här enligt väderprogonosen. Skönt med lite paus och framförallt att man får vädra och lufta ut hemmet. I helgen pratar de om värmerekord här, över 30 grader i skuggan, pheew. Men skönt då man är ledig minsann, då kan man ligga vid vattnet och kanske eventuellt ta sig ett dopp =D. Men såklart man ska inget annat säga, visst är det lovely att sommaren kommit =D.

Älskling är fortfarande rätt crashad och mår sisådär. Men han blir sakteliga bättre, förkylning kan sitta i länge och sega sig. Jag är fortfarande väldigt snorig, men annars är det bra.Majtte vad vaj d´ för smajiigt?!


Vad varmt det varit idag, pheew. Men så lovely såklart, man ska inte klaga alls. Men lite vindpustar tack, det kan man väll få önska sig =D. När jag slutade jobbet idag så skjutsade sjukskrivna älskling Bellman till mig så jag kunde gå med honom hem därifrån, smart va. Jag hade missat att ta med vattenflaskan med vatten åt Bellman, så jag fick gå till närmaste ställe och köpa vatten =D. Det var OK/Q8 macken som låg närmast. Eller ja kiosken vid lasarettet (där jag jobbar) hade jag ju kunnat köpt på, men så långt tänkte ej jag, haha.


Tog mig i alla fall in dit och knöt Bellman utanför så länge. De hade bara "vatten" med smak av skogsbär och passionsfrukt, de andra var kolsyrade. Köpte då skogsbär, eftersom jag inte gillar andra smaken. Bellman fick vatten då jag kom ut och han började dricka av strålen sedan tittade han på mig och började nosa på strålen, haha smajj, smajjigt matte =D.

Vilken underbar kväll det var idag. Bellman och jag var ut på en längre promenad då klockan var närmare sju och då var det huuuur skönt som helst. Det fläktade ute och man kände sig för en gång skull inte klibbig för första gången idag. Sommarkvällarna är det egentligen som jag älskar mest av allt

Nu måste jag gå sova, börjar SÄUKS imorgon, pöss pöss