Miss i nassa


Nu är det snart miss i nassa =D, man ska gå sussa så man är utvilad till imorgon då vi ska sitta banvakt åt Elicia och Emmie. Deras mamma & pappa ska åka långt bort på utställning med hundsyster Lowa, får vi hålla tummarna för dem. Ikväll har vi haft myskväll här med min egenpåhittade kycklingrätt som älskling beställde från Mirres Catering. Sedan har vi ätit gott snacks och kikat på teve och möoust.

Nu kikade jag till Bellman och möttes av denna sköna syn =D. Bellman får vara i alla möbler, (vardagsrums soffan får han inte vara i om det inte är filtar täckt över soffan). Men vad tror ni han oftast ligger om man bortser från våran säng. Jo under sängen, han kravlar sig under där och där är hans tryggaste plats i lägenheten, så söt =D.Babbelbabbel


Har idag pratat på Facebook med min kompis Jesper som jag umgicks med mycket då jag bodde hemma och då vi bodde i huset vid hamnen =D. Han var sig lik, kanonkul att snacka med honom =D. Längtar efter min älskling som har varit borta sedan igår, jaaa jag vet det är ju knappt ett dygn. Men så är det, längtar efter honom i alla fall =D

Usscch tappat blogglust, finner inget att skriva om, känns bara som blaaablaaa =D, men planerar en vårlayout på sidan så kanske kommer mera inspiration då, för det brukar ju kunna hjälpa då man gör om lite =D. Man ska ha blogg så länge man tycker det är roligt. Men känner som jag börjar tröttna lite, hoppas att det bara är en svacka nu.

Kanonbra låt The Killers / Glamorous indie rock & roll (Indie tjej som jag är, älskar sådan här musik =). Har ni inte hört de ska ni även lyssna på Human eller Spaceman =D. Kul att höra vad ni tycker, de flesta av er verkar missa de gånger jag tipsar om musik, för det är inte ofta jag får reaktioner.Jugoslavisk man - Fotostund


Idag tog jag en superhärlig eftermiddags promenad i det härliga solskenet. Man känner allt lite vårtecken tycker jag fastän det är så mycket vinter än. Men då solen väl är framme dessa dagar känns det lite annorlunda i luften. Antingen är det inbillning och önsketänkande kanske, men jag tycker då så i alla fall. Har fotat lite också efter jag gått hem med Bellman, det var så härligt man ville verkligen inte gå in, lovely! Har köpt tulpaner åt min älskling som han får då han kommer hem ;)

Se korten här

Till en annan grej, det ringde på dörren nyss. Öppnade och där stod någon äldre Jugoslavisk man skulle jag tro. Han höll upp en lapp framför mina ögon där det stod att hans dotter skulle få nytt hjärta och att han behövde pengar till det. Men jag sa direkt nej och stängde dörren för jag har hört så mycket att det är bluff och båg det där, och att jag inte tyckte jag ville göra det.

Men sedan fick jag dåligt samvete, tänk om det var sant och de där små kronorna jag kunde bidra med skulle hjälpa hans dotter. Att han kanske fått avslag från myndigheter och socialen osv, så detta är hans sista utväg, usscch!

Hur gör ni och skulle ni gjort?