Fick ett blomsterbud till jobbet

Idag fick älskling ett blomsterbud till jobbet med dessa vackra blommor, avsändaren var lilla jag, fniss. Sött och romantiskt att överraska sådär ibland

Gått i ett här idag, har jobbat åt lasarettet idag med, samt även städat mina trappor på eftermiddagen. Men har även haft ärenden på stan att göra. Har därför inte haft mycket tid över för dig idag min kära blogg. Nu ska jag möta upp Mia och gå en powerwalk, såklart får Bellmanfisen följa med. Ska bara ila ner till tvättstugan och se om det finns tid, behöver tvätta undan lite av mina moppar för trapporna.

På stan idag köpte jag en ansiktsmask, ska bli great att ha på mig en sådan i kväll sedan då jag kommer hem från promenaden. Denna hette Chocolate Mask, så det kan ju aldrig bli fel att smaka lite choklad ett tag, hehe.

Tackar för alla rara fina rader ni skrivit till mig idag, ska svara på dem sedan då jag kommer hem, pöss sålängeOhh vårat älskade SMÖGEN

Semesterplaner är i full gång. Kikar på ↑ boende iår också intill Smögen som vi älskar så. Vi ska bo på ett annat boende i år vad det verkar som ligger lite närmare centrum så att vi kan lämna Bellman ensam och kunna göra lite grejer själva också. Förra året vart vi lite mer låsta eftersom vi inte ville lämna honom ensam så länge. Som ett ex då om vi ville gå ut och äta en kväll och då inte känna samma tidspress. Visst man kan ta taxi, men det är ju så dyrt och onödigt, lägger hellre dom pengarna på något roligare den veckan. Man får kolla hur det går bussar och sådant med, kan säkert lifta med en bit. Jaja nåväl, det är inte tid att grunna på nu, det löser sig.

Har kikat ut ett matställe som jag hoppas att vi kommer att äta på en kväll, detta → Calmars. Det ligger bara 1km från ↑ detta boendet, det raskar man ju på snabbt tillbaka hem igen sedan. Där vi bodde förra året låg det 2,8km ifrån och då gå det fram och tillbaka är lite bökigare, för då blir det mer tidspress. Visst man kan cykla, men vi har ej dragkrok på bilen tyvärr så kan ej få med oss dem =(. Om man inte kan få plats med dem i en takbox, eller kan man??, haha tröga blondinMirre. Neee det kan ju inte gå, höhö, vad tänker jag med

Dessutom är detta lite modernare och det finns även tillgång till tvättmaskin vilket är bra, då behöver man inte lika mycket kläder och badlakan och sådant med sig. Förra året vet jag att vi tvättade för hand och hängde ut på tork, samt att vi fick köpa handdukar i slutet av veckan för alla var smutsiga, hehe. Men det → boendet vi bodde på förra året var ju helt uuuuunderbart det med, så det kan bli även det också.

Nuuuu är det läggdags, tänker helt kokobäng känner jag, natti natiiMåndag hela veckan lång

Idag har jag jobbat för lasarettet och kom hem för en stund sedan, var ganska trött i morse, måste lägga mig i tid, har vänt om dygnen lite, fniss. Har varit ut med Bellman och handlat lite också och har nu landat här i soffan och kopplar av lite minsann. Behöver sätta igång med lite städning här hemma också för att det är på tiden, har varit lite slö ihelgen haha. Har även tagit bort mitt Facebookkonto idag, känner inget behov att ha det kvar.