Som en äkta boxare

 
Ute och myser med tösen, tränat cykel 🚲, men hon blir så arg då det inte går smärtfritt med trampandet, vet ej varför hon är så sen med en del saker, men tror det handlar om att hon är så extremt envis, så hon vill inte lyssna på oss, vi är tjatiga bara enligt henne. Det är inte så skönt ute så, men härligt att vara här med henne. Jag slickar såren och spottar blod efter boxningsmatchen i förmiddags. Men det är inte så farligt, jag står ut.
 
Sandlådan utanför vid vår lekpark sköter de ej om NEJ, så JAAA vi vill flytta härifrån nu TACK JA, tösen hittade dock två trevliga kompisar att leka med, grannbarnen 
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Nu är det lite synd om mig

Sitter här vid vår datahörna
 
Sådärja, nu sitter man här helt uppsvälld & öm i käken, fick tid som sagt 10:20 och jag hade ett stort hål i en av mina visdomständer, så de har dragit ut den & jag är nu bedövad och sitter med bomullstuss i munnen. Men skönt nu var det gjort, känner sig lite flummig bara som sagt. Jag som är vrålhungrig får inte äta eller dricka än på 2h , men men det får det vara värt, fick inte äta något varmt eller  som krävde extra tuggande idag, vad ska man äta då?, hmmm!, det är bara för bilden som muggen är med, matchar dataskärmen.
 
Nu får vi hoppas att detta läker fint och inte komplikationer blir
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Jag fick tid hos en konkurrent

 
Hejsan på er, har haft jättejobbigt i helgen har jätteont i min mun "tand", ska till en klinik nu kl 10 idag, får vi hoppas att det inte blir för helt blodigt dyrt, men men vad ska man göra, så inväntar den tiden nu då, går inte jobba med sådan här värk, SUCK. Bra start in i tandvården jag får kan man ju säga, hade ju hellre gått till den kliniken jag ska börja jobba på, men de har semester och återkommer 22 aug, och så länge kan jag inte vänta då drar jag nog på min inflammationer och sådant.
 
Det gick jättebra att lämna tösen imorse, hon var tokglad att få åka dit, hon gick iväg med en av töserna där direkt och var så sprudlande glad. Så kom hon på sig att hon inte kramade mamma hejdå och vinka så hon kom tillbaka igen och gav mig puss och kram sedan vinkade vi till varandra, suck jag blir för blödig för sådant här nu känner jag, speciellt med denna hemska värk i käften också.
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg 
SWEETWORDS PÅ FACEBOOK 
MIN FOTOSIDA PÅ FACEBOOK
[Bloglovin], [Blogkeen], [Instagram]