Nytt fodral och trevligt sällskap

Idag har min fina vän Anna varit hem hit på förmiddagen och hälsat på . Hon & jag åkte sedan iväg till en butik här i stan som säljer både inredning & kläder, där fyndade jag dessa fina kuddfodral. De andra vi hade innan hade gjort sitt så det var kul med lite nytt & jag tyckte det var snyggt med dessa ihop. Härligt med helg och få vara tillsammans, då mår man som allra bäst.
 Hur gör och gjorde ni

 
Jag funderar på detta med mat, ersättning, amma, smakportioner, gröt, välling osv. När slutade ni amma, flaskmata med ersättning och bara ge mat? Några i min föräldragrupp har slutat helt med ersättning, alt amma och ger bara välling nu. Isabelle är ju 6 månader och vi har börjat med smakportioner, testa/smaka gröt, purer och nu har vi bytt ut 1 mål ersättning om dagen till 1 mål välling. Kanske om man byter ut 2 mål mat ersättning på sikt och då ge 2 mål välling istället osv. Men tänker inte stressa eller så för hon följer ju sin kurva bra som är nu, så vill inte få en heffaklump till bebis.
 
Är syftet att man ska fortsätta ge välling som man flaskmatat, eller ska de äta annat där emellan? Vad jag förstått så ska man inte ska ge mer än 3 mål välling per dag, jag tänkte då på sikt ge välling, morgon, kväll och där emellan ge mat & ersättning fram tills hon äter mat helt och blir mätt på det. Hon vill inte direkt svälja än heller, det mesta åker ut igen, så att få henne mätt på annat än välling och ersättning känns ju inte aktuellt än för oss. Men när var och hur ska man göra ditt och datt, tycker detta är såååå svårt.Njuta för en stund