Tisdag och vips snart onsdag


Ojdå vad den här dagen försvann snabbt, värsta racerfarten =D. Jobbade till halvtvå sedan vilade jag ett tag för att sedan gå ut en långis med Bellman. Handlade sedan och har gjort tacos till middag, smidigt och bra och framförallt gott. Älskling har tvärr åkt på någon baskelusk igen och är sjukskriven, han är megaförkyld. Det går förkylningar/halsfluss där jag jobbar också, hoppas att jag klarar mig denna gången. Men jag borde vara ganska immun eftersom man jobbar som vikarie på ett sjukhus, hehe. Nästa vecka börjar äntligen träningen och jag kommer nog träna tre ggr i veckan. Det blir gympa, (den är lite aerobicsinspirerad), dansgympa och afrodans.

Bellman verkar må helt bra igen, så hade man haft lite is i magen hade man kunnat sluppit veterinärkostnaden kanske, men det vet man ju inte. Jag hade inte vågat chansa i det läget. Men det var ju då ingenting, men tycker ändå det är skönt att man fick en hälsokoll gjort på honom.

Nu är det soffläge och kika på min look a like på Fångarna På Fortet.Presentkort tusenkronor


Kollage ihopsatt av mig/ Bildkälla → [Här]

Idag ringde telefonen på eftermiddagen och en kvinna frågade efter älskling. Vi hade då vunnit 1000:- på en elbutik i en närliggande stad. Vi var på en trevlig [marknad] där i somras och köpte en lott av våran vän Affi. Det är en lott som heter "ANKLOTTEN". Man får ett nummer som en plastanka har. Sedan släpps de ner i vattnet och det är dem som kommer in först ett visst antal som vinner. Tror det är så det går till, rolig idé måste jag ju säg. Vad är oddsen på det att man vinner, skratt. Hur roligt som helst och det är verkligen uppiggande en sådan här dag. Vi har därför bestämt oss för att antingen köpa en espressomaskin eller en ny micro. På espressomaskinen får vi förmodligen lägga till lite själv i så fall, men det gör ju egentligen ingenting. Jag dricker ju själv inte kaffe, så jag får ju mer användning av en micro. Men det är ju ursnyggt med en espressomaskin ju, skratt.

Eftermiddagen och kvällen har varit lugn och Bellman är den sprallboll han brukar vara =D. Det blir förmodligen en skönare (sovandes) natt nu istället. Håll tummarna att Bellman inte kräks något och att det har vänt nu. TACK ALLA för era värmade, peppande kommentarer, ni är underbara . Sitter här och varvar ner lite efter en hektisk dag med mycket oro. Men nu är det sängdags, syns imorrn, lateroVeterinärbesöket


Bellman mår nu bra och sover sött helt utsträck och njuter i våran säng, mattesgull. Veterinären kikade honom i halsen och undersökte om det fanns något som satt löst eller fast där. Undersökte även hans mage ordentligt för att se att det inte var något som var fast där. De gjorde en hälsokoll och kollade hjärtat osv, men allt såg bra ut. De kollade även knölen han har på benet jag berättat om tidigare. Det var en talgkörtel som var helt ofarlig. Febern var också normal, för det har jag kollat.

Detta tror det är vad det beror på i Bellmans fall: Att han kräks luft  blir det ju då eftersom att det inget kommer ur honom mera än småstänk. Han bajsar ju och äter normalt med god aprit därför kunde man utesluta att det var något som satt fast i tarmarna. Hade han varit förstoppad eller haft något som satt fast så hade han inte bajsat normalt utan då hade det varit diareé och att han kräkts även på dagarna. Då hade han även protesterat eller gnällt då de klämde och undersökte sötmagen.

De trodde att han slickat eller smakat på något som får honom illamående nu. Veterinärens ord var så här. - Han har stoppat i sig något nu som hans mage reagerar på och eftersom han inte är sjuk/magsjuk har han inget att kräkas upp. Då blir det att han blir illamående på nätterna på tom mage.. Han kräks för att han med det också får halsbränna. Vi ska därför ge honom 4 ggr om dagen mat nu och fördela det så ett tag för att se om det ger med sig. Då har han mat i magen och då bör han inte bli så illamående. Hjälper inte det måste vi  komma tillbaka och röntga honom och se om det i alla fall inte är något som sitter fast där. Eller göra en gastroskopi, det är då de kör ner en slang genom halsen för att kolla i magen.

Så hoppas verkligen att det är så nu som de sagt och att Bellman mår bra nu efter att vi gör såhär. Bellman har redan bajsat tre ggr idag (utanför veterinären bajsade han två ggr t.o.m). Han brukar bajsa 1 el 2 ggr om dagen annars bara, så tror ändå att det är något som kommit ut nu så han fått igång magen. Ohh har grinat så mycket i natt och på morgonen har ju varit tokrädd för vad det var med min skrutt.

MATTE ÄLSKAR DIG BELLMAN, Du är mitt allt så du får inte må dåligt,=(