En fin flicka i blommor

 
 
Idag ska vi på kalas & jag har hängt fram outfiten som BQ ska klä henne i. Jag är på jobbet tills vi ska åka. De fiskar upp mig då jag slutar. Det är BQ,s brors tjej som fyller år. Hon fyller 45 år. Visst är det söt outfit, sötnosen blir hon minsann Vilket är att föredra och prioritera

 
Har beställt denna solhatt ovan åt tösen "Lindberg - Midland Sun Hat - Rosa". Tror den kommer vara perfekt för henne. Dels för dragskon där bak & bättre nu med hennes kortare hår. Med keps blir hennes hår så kompakt mot hennes öron och då blir det så varmt. När hon hade längre hår kammade man bak det i en toffs och stoppade toffsen igenom öglan/öppningen på baksidan. Automatiskt vart det luftigare. Se bilder nedan ser ni skilnaderna. Det kommer även vara snyggare, fast det är ju knappast det viktigaste. Denna solhatt nedan är från förra året, den är för liten nu som ni ser. .
 
Tycker det är så svårt hur man ska klä dem nu. Hade jag fått som jag velat så hade jag klätt henne som på bilden nedan med tunna tights och tunn långärmad tröja. Det  blir dock "liite" för varmt för henne för hon är väldigt varm av sig och får lätt varma röda kinder och svettigt varmt hår. Vill verkligen inte att hon ska bränna sig. Vi smörjer henne hemma på morgonen & på förskolan smörjer de dem varje gång de ska gå ut. Man får köpa dit egen privat tub & vattenflaska.
 
Har ni läst om att de går ut med att man ska inte smörja barnen. De anser att man låter dem automatiskt vara ute längre i solen då. Då har man på det sättet inte kontroll på när de bränner sig. Läs om vad som anses vara bäst - Solkräm räcker inte – Så här solskyddar du ditt barn - Vi föräldrar. Läser man där så är det precis så som jag anser. Tunna kläder med ärm & ben, samt att man då smörjer händer, fötter, nacke & ansikte. Då får man bra skydd. 
 
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Nyttigt mellanmål - Chiapudding med hallon

 

Ingredienser

3 msk chiafrön

2 dl osötad mandelmjölk

1 krm vaniljpulver

0,5 dl bär, ex hallon och blåbär

 

Gör så här

Blanda chiafrön med mandelmjölk och vaniljpulver, häll upp i ett glas och låt stå i kylskåpet i några timmar.

Toppa med bär.

 

Receptkällor 12 . 3