Hej hopp nu är det lördag


Vackert porträttkort på älskling taget med Nikon AF-S DX 55-200/4-5,6G ED VR

Min sambo har svårt att bestämma sig, han håller nu på att spara ut till skägg. Han håller på och finlirar och putsar på det för att det ska bli snygg. Nu har han fått ut en hel del och det har blivit mörkare och han har ansat det riktigt snyggt, så jag får nog hålla med om att han ska ha skägg nu, men eg gillar inte min hud det, men vi får väll låta bli att pussas, fniss.

Ska iväg och shoppa lite chips eller något litet snask till ikväll, annars blir det lite torftigt kanske. Ska i alla fall äta god middag ikväll som jag ska börja tillaga sedan. Det blir vårrullar och ris med någon lämplig sås till, vi har sötsur sås hemma som är magiskt god, ohh nu vart jag hungrig.

Har gjort om lite på bloggen, gillade den andra också men den var så färgsprakande och ibland kändes det svårt att göra rättvisa kort till inläggen, de såg ibland färglösa ut mot headern. Den kanske är lite vintrig, men det tycker jag väll egentligen inte för det blir mer och mer frost ute nu och tycker den passar riktigt bra för ett novembertema.


Länka gärna till oss
http://myflowergirl.blogg.seFredag, vilken härlig kväll


Äntligen fredag tillsammans med älskling, saknat honom som en tok idag, har faktiskt känt mig väldigt ensam idag och haft en supertrist dag. Tog en långpromenad med Bellman och köpte en korv på macken  (skulle hämta ut telefonen där) en bra bit bort för att se lite folk. Bellman och jag satt där en stund i solen och njöt, eller ja  jag njöt och han tiggde. Hämtat ut min nya telefon idag, eller samma igen som förra/nya. Men den krånglade och jag har nu fått en ny, men måste sätta mig och skriva in alla telefonnr igen, yeahhh.

Så är det ju halloween också, massor som ska ut och festa och klä ut sig och det är väl skoj för dem som gillar sådant, jag tycker det är överskattat. Nä hellre ser jag på en film i helgen, eller mysig middag tillsammans med goda vänner. Ska på middag tills värmor i helgen, det ska bli mysigt och supergott =D.

Jag har hållt på att pula med mirrekex.se idag och tagit lite hjälp av goa Kristin, men jag känner att jag lägger ner det för ett tag, det skapar bara att jag sitter för mycket vid datorn och jag tänker minska datasittandet faktiskt. Får bli att jag startar mirrekex någon gång i framtiden då jag har en ny fräsch sida att visa upp, tänker därför behålla denna blogg ett tag. Jag tänker låta er använda av min banner och länka till min blogg, men jag vill fortfarande ha skyddad blogg, så jag litar på er att ni inte lämnar ut mina uppgifter.

→ Min banner

http://myflowergirl.blogg.seSicken snygging - Nu kommer jag och pussar dig!!!


Bellman och jag tog en långpromenad på eftermiddagen då jag hämtade telefonen och han har blivit så duktig min snygging. Han söker kontakt nu vid hundmöten istället för att fladdra iväg och vilja nosa på rumpor och fläckar och sådant =D. Förresten visst syns det att det ↑ där är en urgo nos att pussa =D

Jag har ju tänkt avancera inom spår med honom. Har ju bara kört med personspår, just nu är det ekonomin som sätter käppar i hjulen så att jag inte kan köra vidare på det. Men om jag bara hittar rätt metod så ska det bara gå, för hans taggande sätt gör att jag känner mig lite hämmad också. Kanske krävs att gå en spårkurs till med en annan ledare för att tänka om. Bellman är ju faktiskt helt annan hund nu än då jag gick spårkurs sist.

Mina mål med Bellman är en bra grundlydnad där han har full fokus på mig, sedan att han även ska kunna tagga ner och inte vara en labrador alltid, haha går det??? Ja nåväl älskar alla sätt han har, men har inte lust att ha en hund som är full i bengtsson då jag går kurs. Då vet jag hur Mirre blir, det blir det extremt jobbigt, kan då inte fokusera och kan inte någonting känns det som.

Antingen är det jag som inte är tillräckligt bra matte just för en översocial labbe eller är det jag som lärt ut fel från början och får tänka om helt och kliva tillbaka massor av steg?!. För jag kan vara lika bestämd på Bellman som jag är belönande. Hur bestämd ska man behöva vara för att lugna en översocial labrador?!, ska man börja brottas? För om allt klaffar och Bellman är fokuserad och jag i rätt sinnesro kan vi gå långt Bellman och jag, måste bara tro på det själv också =/

Just ja, filmen var riktigt bra och känner ni för en lättsam film med en hel del skratt ska ni helt klart se den =), den får en stor tumme upp av mig. Har tragglat med att ladda hem en ny ringsignal till luren också, det är visst inte bara att ladda hem som förr, man ska vara reggad hit och dit. Men till sist hittade jag en funktion i telefonen där man kunde ladda hem låtar. Min ringsignal är So What med Pink nu, lite skönt kaksigt sådär =D, undrar om Mirre blitt gammal eftersom allt är krångligare nu, hehe!!! Närrå jag letade väll inte överdrivet länge om man säger så, finns säkert bra sidor.