Människan bakom bloggen

 
Smålänningen: som är av årgång 1979. Är en rätt sprallig tös som har lätt till skratt, men även kan vara ganska känslig. Uppvuxen i en kyrklig familj och det är jag glad för. Tycker om allt som har med hund, tyvärr finns inte vår älskade Bellman hos oss längre, tog bort honom 25:e april 2015, vackraste hunden jag skådat, går läsa om honom på hans Bellmans egna fakta sidaäven här . Tycker även om smink och kläder. Jag är nästan alltid målad om naglarna, vilket jag tycker piffar upp allt.
 
Sedan håller jag på med Powergympa, afrodans samt Latinomoves. Även spelat innebandy. Har alternative/indie som musiksmak. Älskar att se på film och då helst thrillers eller svenska filmer.
 
Älskling: Lever tillsammans med BQ (han är årgång 1974) i en 3:a rätt så centralt och vi träffades sommaren - 00, vi var på semester i Småland. Han skulle vidare till Emmaboda-festivalen och jag var hemma i Oskarshamn. Det var där det sa klick, och sedan dess är vi oskiljaktiga. Han är platschef på ett företag som säljer städmaterial m.m. Då han inte jobbar där umgås han med mig eller sina vänner. Gillar att sätta ihop ett och annat travsystem och gillar att njuta till ett glas öl/vin på helgkvällar och ha mys med mig.→ Mina älskade hjärtan 
 
Mamma till finaste tösen jag vet, Bellis född November 2013, - kan läsa om henne här - KLICK,
 
 
 
Kameran: Till att börja med fotade jag med en Nikon D40, sedan uppgraderade jag till D90. Men nu fotar jag med en Nikon D5300, se min utrustning → här. Då tiden finns tar jag med mig kameran ut för att fota ex en blomma eller en sten för att med det få lite terapi för själen och få komma ut i det vackra vädret. När man fotograferar kan man skapa konst tycker jag. Det är inte bara att knäppa av ett kort utan du gör kortet med din egen fantasi. Ingen kan komma säga att ditt kort inte är lyckat, har du lyckats med det du ville då du fotade så har ju du lyckats, inte sant?. 
 
 
Myflowergirl: Varför jag döpte sidan till just det namnet vet jag faktiskt inte. Men min sambo kallar alltid mig "MY SUNSHINE", så antar att det kom därirfån. Men hette ju Mirrekex innan och ville heta något med M. Sedan ville jag nog byta helt för att börja om lite. Mirre däremot har jag  alltid kallats sedan skoltiden. De flesta säger det till mig istället för mitt riktigt namn.

DesignArkiv: Här kan ni läsa och se alla designers som myflowergirl haft på bloggen → Klicka H Ä R
 
Klickbara kort nedan
 Ska man ta och läsa en bok?!


Foto Mirre

Ska börja ta mig tid och läsa mera böcker faktiskt, men jag är svår på böcker gillar inte vad som helst. De ska vara spännande och man ska inte vilja sluta läsa. Vi har börjat med då vi åker ner till mina föräldrar i Småland så lånar vi en ljudbok på biblioteket. Tyvärr minns jag ej namnet på den vi hyrde sist, men den var ruggigt bra.

Förr läste jag ofta böcker och jag kunnde läsa flera i veckan, men kommer man ifrån det så tar man sig inte tid att läsa böcker. Jag är eg mera än filmmänniska, fast hundböcker om träning och tips det kan jag läsa hur mycket som helst. Jag samlade som tonåring på Virgina Andrews böcker, de var jag trollbunden av och har läst de flesta. Min morbror rensade ur sitt förråd för lite sedan och då fick jag väl en 5 - 6 Virginaböcker. Men har inte hunnit läsa alla faktiskt, för man har så mycket annat att göra som är högre prio på.

Som tonåring läste jag en bok som heter → Heta Linjen ←  av Nora Roberts, det är en erotisk-rysare. Jag älskade den boken faktiskt för den kunnde man inte sluta läsa. Den är inte snuskig eller så utan bara spännande hela tiden, har ni inte läst den tycker jag ni ska göra det ♥.Barndop för Emmie

Klickbara bilder, foto tagna av mig eller Micke....


Idag har vi varit på barndop för Emmie ;) Det var jättetrevligt och fint dop. Väldigt charmigt då man kan ha det i hemmet som det var för Emmie. Det var så fint fixat och vackert i deras trädgård. Alla fyra barn skötte sig exemplariskt. Jajjamän och Lowa var ju också med ju.

Elicia fick en speldosa som var en sparbössa utav oss, den blev hon väldigt förtjust i så det var ju verkligen en paket till rätt person ♥ Emmie fick också en speldosa, det var ett kitt med en nallebjörn en fotoram och speldosa då samt en liten ask att ha något i :) Storebror fick en liten paket av oss också, jajjamän han fick lite godis av oss eftersom vi hade äran att få bli faddrar åt lilla Emmie, ville vi visa uppskattning så alla fick varsin grej :)

 Storkram ♥♥♥