Den gråa kulören är snyggast

 
Grått, i denna färgskala kommer jag nog vilja ha i vår kommande hall sedan, i den lägenhet vi hoppas få köpa snart. Vi ska gå på en visning på ons nästa vecka & den har nyrustat kök från 2016, samt öppen spis, stor balkong & mycket förvaringsutrymmen. Sedan måste det tapetseras om i de två sovrummen, samt hallen, sedan behöver det målas om tak / karmar och sådant, men det är ju ändå inga "stora" kostnader. Jag tycker denna gråa färg är så snygg och min favorit är nummer tre, så den blir det nog sannolikt. Sedan målar vi väggarna i övriga rummen som behöver göras om i samma kulör typ "vit", inte kritvit utan lite mattare sedan kommer vi välja en fondtapet i tösens rum och en i vår, men ja det visar sig om det blir vår, men vi tänker buda med i alla fall om det inte är något som vi stör oss på så vi ej fastnar för denna heller. Det är väldigt låg hyra på dessa lägenheter så därför kan vi buda med lite längre.
 
 
I Bellis rum vill vi ha  fondtapet, med ugglemotiv, det har vi tyckt varit snyggt ett tag, älskar pastelltemat och så är det inte för mycket barntapet heller, sedan kommer vi ha ex vit, ljusgrå, ljusare gråbeige väggar runt om. Både BQ och jag, otroligt nog trodde faktiskt inte han gillade det först, men vi är helt överrens båda två att vi vill ha storblommigt och mönstig fondtapet i vårt sovrum, samt kommer ha samma bottenfärg som i Bellis rum på övriga väggar, vi kommer ha samma färgtema i varje rum, men med personlig touch ändå.
 
Ja hoppas att vi får flytta snart & det roliga är att det är en barnfamilj som vill flytta in i vår lägenhet & de vill flytta in nov/dec, så nu hoppas vi att det blir lägenhetsköp för oss snart.
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Nej nu tar vi det lite lugnt

 
Har gjort små utflykter idag för att komma bort lite från hemmet, det blir långa vabbdagar att akrivera en tös som inte förstår på samma sätt som vi att man ska vila. Visst man skulle kunna sätta henne vid paddan i flera timmar, men men det är emot vad jag tycker, det är inte bra ens. Men vi har i alla fall varit och handlat och det var toppenkul idag tydligen, hon brukar annars tröttna rätt snabbt då. Men idag var det superskoj, ja ni ser ju. Sedan nu på eftermiddagen var vi iväg till lekparken intill oss så hon fick komma ut lite <----- Klickbar bild
 
Men valde att gå hem när jag såg att hon börja springa & klättra runt lite för mycket, man måste ta det lugnt då man är sjuk. Skenet bedrar lite på bilderna, för hon ser mycket piggare ut än hon är, rackarns att hon är så snorig, jag får torka hela tiden, men superbra att hon nyser ut det. Förhoppningsvis är hon bättre imorgon och inte snorar lika mycket, då kanske hon kan gå till förskolan, men vi får ta dag för dag och låta natten avgöra, just nu känns hon piggare men snooorig bara. Men jag har sett barn som är än snorigare än henne som faktiskt är lämnade på förskolor, så hade det varit deras föräldrar hade de nog inte ens vabbat idag. Men i slutändan då blir det bara värre bakefter istället, då blir de sjukare än om man hållt dem hemma ett par dagar så värsta snorandet lägger sig, snor smittar också för dem som inte trodde det.
 
Nu ska jag göra ungspannkaka till henne tänkte jag och BQ och jag ska äta tacos sedan, (salladstacos för min del)
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Vakna med vabbstart

 
Godmorgon, dagen startades med vabb, hemma med denna tös idag. Hon var lite påverkad igår eller vad man ska säga, hon började nysa en del på kvällen och var lite besvärad av det. Natten har varit bra, men hon vaknade 5 och var missnöjd, hon kröp upp till mig i sängen, för pappa skulle upp då. Sedan somnade vi om till kl ringde att vi skulle upp igen, men insåg att hon får vara hemma får hon har nyst ur sig snor hela morgonen, samt är lite rosenrosa om kinderna, känns lite ljummen, inte tempat henne än, men hon är lite förhöjd i tempen märks.
 
Ska ta en promenad om ett tag och gå till Hemköp och köpa glass, för det får man äta då man är sjuk, det är skönt för febern och halsen. Hoppas inte jag blir sjuk, eller ja att jag i så fall hinner bli frisk, för på måndag börjar jag ju på nya jobbet.
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg