Vad som står på inköpslistan

 
Godmorgon på er, tänk imorgon är det lägenhetsvisningen, så spännande, vi är tydligen 9st anmälda och sedan kommer det ju alltid några som är fräcka och går in fast det ej anmält sig, så får se hur många vi får med oss och buda emot. Vi har i alla fall bestämt oss i det att i vilken lägenhet vi än flyttar till ska vi köpa matsalsgrupp/skänk/vitrinskåp & ett hyllsystem där vi ska ha alla våra korglådor vi har våra dvd och cdskivor i, samt att vi ska ha böcker, pärmar, fotoalbum och sådant i dem med i ett rum. Samt i ett rum blir det datarum kombinerat ett till lekrum åt tösen. Hon ska ju ha sitt själva egna rum som lekrum, men även i ett rum ska vi köpa ett större tält åt henne som då får plats i det rummet, blir så trångt om hon ska ha tältet i sitt egna rum. Så hur det än är om det inte blir denna lägenhet så blir det i alla fall en större lägehet än idag så lätt att kunna bestämma dessa planer ändå då. Så antar att nästa vecka får vi reda på om det blir vår lägenhet eller inte, vet ej hur långt en budgivning tar.
 
Nu är tösen och jag uppe, pappa BQ får sovmorgon idag, vi har ätit lite lätt frukost, men ska äta om en stund då BQ vaknar. Har även varit ner till tvättstugan och lagt i vårt överkast på tvätt,för det går inte in i vår tvättmaskin och det var dags att tvättas. På sikt skulle jag även vilja ha ett nytt överkast, men det är inte prio nu, nu är det istället dags att börja fylla på förrådet för Bellis kläder och sådant hon behöver till nya förskolan. Vi tycker hon ska ha en uppsättning där så det alltid finns och ligger där. Så lätt att glömma på morgonen annars att komma i håg allt och det är viktigast att hon är varm och torr. Så stövlar, fleecekläder, regnkläder & mössa, vantar & regnvantar och regnmössa ska finnas där. Overall behöver man inte köpa extra, för det har hon ju på sig på vintern då hon kommer. Snarare att vi har dubbla uppsättningar här hemma, en förskoleoverall och en att ha hemma. Men vi har redan termobyxor så det blir att köpa vinterjacka. Jag har börjat sälja av hennes gamla vinterkläder också, ska sätta ihop en annons nån dag här, men lite tidigt än kanske, kanske lite längre fram i höst att folk vill köpa det.Hur mycket har ni som extra liggandes på barnets hylla? eller har ni inte det?
 
Nu ska jag börja plocka fram frukost.
 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Bara bra att det regnar

 
Idag har det regnat ganska så mycket här, men det är bara bra det känner vi för då har vi tagit oss tiden att rensa här. Nu håller jag på att lägga tösen sedan blir det nog några avsnitt av nya serien vi följer Animal Kingdom, sänds på ViaPlay.
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg Måste betas av helg för helg

 
God eftermiddag eller god lunch på er, här har det hunnits med massor idag, städat och röjt här hemma, samt storstädat kläddkammaren, det var verkligen välbehövligt. Hela hallen var proppfull av allt för vi rev ut varenda pryl i stort sett därifrån och ja börja om från början samt såklart rensat också, det måste man göra sådana här gånger. Nu är det ordning och reda och pengar på freda där inne. Vi måste börja göra lite nu varje helg framöver, för vi måste rensa och kasta/sälja/ge bort grejer efterhand så att det inte blir lika mycket sedan då vi väl flyttar.
 
Nu ska vi åka och lämna kläder till BQ,s pappa som åker tillsammans med Lions ett par gånger per år och överlämnar 3-5 stora lastbilar med grejer till fattiga i Lettland som behöver detta. Samt lär handla lite & göra lite andra ärenden. Bloggen hinns ej med nu märker jag, jag vill & jag besöker er, men datatiden blir bara mindre och mindre och det är väl förvisso bra egentligen.
 
Men ska kika intill er lite senare & igår betade jag inläggen på bloglovin, 
FÖLJ MIG HÄR    
Tryck gärna gilla på mina inlägg