Bildbomb från Måns Ols


© Alla foton ägs av / w w w . m y f l o w e r g i r l . b l o g g . s e
En underbar kväll med fina MaddeIdag är man ledig och är ganska segos, men det kan vara skönt det med. Har i alla fall varit ut på en hyffsad promenad i det vackra vädret, great =D. Ikväll ska jag och {M A D D E} till Måns Ols och äta, vi funderar även på att gå och fotografera omgivningen sedan då det är så vackert där =D.  Här är när jag var dit med ett annat gäng i våras { K L I C K }, samt här { K L I C K }Tänkte ha på mig mina nya {jeans}, tror det kan bli lite snajdigt faktiskt.

Har t.o.m målat naglarna svarta kvällen till ära. Gjorde det redan igår, annars kommer det inte bli gjort. Det kommer jag annars alltid på i sista minuten, haha.  När jag är seg och ledig och inte jobbar har jag en tendens att bli lite låg/deppig. Det är därför helt lovely att vi kommer iväg idag Maddos och jag =D.Rapportering från veterinärbesöket

Idag har det varit bloggpaus för min del fram tills nu, inlägget om Bellman och hundmöten skrev jag igår som ett tidinställd inlägg, praktiskt =D. Idag har vi varit till veterinären med Bellman då hans öron fortfarande krånglar lite. Men det gick bra, det ena örat var det borta och torkat ut, men det andra var fortfarande väldigt kladdigt, och ökad vaxprodukton så därför fick vi kortisondroppar till öronen. Bellman och jag har även gått en härlig höstig långpromenad med Mia, vi var faktiskt ut i två timmar, helt otrolit skönt.

Bellman lite stressad, taget med mobilen när vi var hos veterinären