Ändrat om lite i rutinerna

 
Gäsp, trött man är då. Vår snutta har börjat och vill äta nattmål igen, hon vaknar vid 02 och är hungrig, sedan vill hon gå upp 06 på morgonen för att starta dagen, bara gilla läget. Innan har hon somnat 19 på kvällen och sovit till 7:30-8:30 så det är klart att det känns på. Men tror att hon är inne i någon tillväxtfas nu, så det kanske går tillbaka till det gamla, eller så är detta det vi får vänta oss. 
 
Idag har det mestadels varit upppehåll på vädret, men det är ju inte sommartemperaturer ute direkt, känns som slutet på sommaren typ.  Har alltid regnkläder med mig på vagnen i förebyggande, men bytt ut icakassan nu mot en fin väska att ha dem förvarade i istället, skratt. På tal om vädret, det skulle bli finare på onsdag vad jag hört, det vore härligt för då ska jag och Madde ut och äta på kvällen Vart är sommaren?

 
Ja det kan man undra, för denna vecka har BQ haft semester och det har då inte varit någon sommarvärme alls. Häromdagen var det bara 8 grader varmt på morgonen, burr. Nu jobbar älskling fram tills vecka 31 igen innan han har semester , men då åker vi minsann till Västkusten så man får ha det att se fram emot. Men innan dess ska vi åka ner någon helg till Oskarshamn såklart, det blir nu snart.Ordning och reda på bordet

 
Nää nu hade jag fått nog, nu fick det bli ordning och reda på fjärrkontrollerna som ligger och skräpar överallt på bordet eller i soffan. Var till trevliga inrednings/klädbutiken Franzéns idag för att kika efter present åt en kompis som fyller år imorgon och då såg jag denna fjärrlåda, tyckte den var både snygg och praktisk.