Hur ska man få känna för ett ex?

Idag har det varit en solig och fiiiin höstdag, nästan så jackan kändes för varm där ett tag på eftermiddagen, men den fick allt sitta på ändå, nu ska vi inte dra på oss några nya baskelusker igen, tssii. Man längtar genast tillbaka till vår semester på V Ä S T K U S T E N då man har dessa sköna dagar, samt såklart till fina Oskarshamn där det också alltid är så fina dagar vid kusten.
 
Idag var vi till Isabelles farmor på eftermiddagen och hälsa på lite, jättetrevligt. Så kikade vi i lite gamla album, sådant är ju riktigt roligt ibland kan jag tycka. Så kom vi till BQ,s album, alltså kort på honom i & där var det kort på honom och ett av hans tidigare ex. Det var många fina bilder och inget med det, det är ju gamalt och förlegat. Men då man fick se flickvännen och hon var väldigt lik en kompis till mig så vart det lite märkliga känslor måste jag ju säga, skratt. Nog för att jag litar helt på BQ, förstå mig rätt nu, men ändå, man är ju inte mer än en människa och då med känslor, klart att det kändes lite.Nu har prinsessan en ny säng

 
Nu är sängen på plats och hur bra vart det inte då, så fin den är, samt väggordet är på plats med, vart ju finfint. Isabelle gillar verkligen sängen, hon har suttit mycket i den nu sen den kom upp på eftermiddagen, så den kommer hon nog snart acceptera som sin säng så vi kan sälja av spjälsängen. Nya sängen har vi fått bidrag från mormor, morfar,så det tackar vi hjärtligt för. Även farmor har gett bidrag, tackar. Madrassen till köpte vi denna och sängen/madrassen kan ni läsa om här - KLICK & KLICK, samt väggordet klickade jag hem härifrån KLICK, men väggordet står det egentligen "Den vackraste stunden i livet var när du kom", Men jag valde att klippa till det såhär istället, stilrent och snyggt.Ett klick där och en höst där, ja så är det

 
Ja minsann, nu är det H Ö S T och i helgen har vi varit hundvakt åt fina Dora som ni såg och det tyckte Isabelle var toppenskoj, på bilden längst till höger har hon lagt kopplet på Dora och vill vi ska gå ut. Idag har jag fotats för att ha foto till serviceid på jobbet, fånig man känner sig, det blir aldrig bra då man ska fotas då man är medveten om det, ser bättre ut då man inte vet om att man fotas, så är inte nöjd direkt, men men det är bara gilla läget och gå runt med brickan på brösten framöver sedan, höhö. Idag har även Isabelle fotats hos dagmamman ett gruppfoto för höstterminen 2015, så rart, vi kommer sedan få köpa av korten, så det ska jag rama in och ha i Isabelles rum sedan, för såklart vill man ha ett sådant kort. Har fått sms om att nya sängen kommer imorgon, spännande, så nu blir det till att skruva och bubba på här i snuttans rum.
 
Ja har inget vettigt att skriva mer än att fotolinsen använts på olika håll idag och nu är det höst, dock är det natti natti nu, puss på er!