Här har vi en skön avkopplande lördag

 Jag var och köpte pyjamasbyxorna och tofflorna idag på Åhlens, KLICK 
Tofflorna är jättevarma och sköna och pyjamasbyxorna är supersköna
 
Är trötter idag, det tär på en att inte få sova ordentigt om nätterna, men jag tar mig alltid en prowernapp på dagen så jag sover ikapp lite ändå. Idag har jag vila hela dagen bara tagit en slappardag, tssii nu medans jag sitter här och bloggar så känner jag att h*n sparkar småduttar i magen 
 
På tal om annat så måste ni ju se sommarkrysset ikväll självaste Hoffarna (Hoffmaestro) är med där idag. Ikväll ska vi även äta tacos, smaskens. Så vi ska börja laga det nu och fortsätta att ha soffmys sedan.En tripp till babyproffsen vore angenämt

 
Man ser mer och mer hösttecken faktiskt, ser det ligger höstlöv lite här och var på marken då man är ute och går, härligt. Härligt med fredag och helg och sovmorgon, lovely . Idag har jag köpt en elekrisk badrumsvåg, vill kunna följa vikten mer exakt. Innan hade vi en sådan där vanlig standard, de fungerar väl de med, men man får alltid snurra flera gånger så att den står helt rätt. 
 
 
Jag skulle vilja åka till Borlänge eller Västerås någon dag och in och kika på Babyproffsen och Ikea. Vill kika lite hur priserna står på spjälsängar och babyskydd. Men älskling ska ta ledigt en dag mitt i veckan framöver så ska vi åka dit. Ska inte köpa riktigt än, men något av det lär vi köpa först för fördela ut det nu så vi köper en grej varje månad framåt nu så att inte alla utgifter blir mot slutet. Vill inte klicka hem något från nätet utan vill kunna känna och klämma på själv och se hur dom ser ut . Dessutom åker vi på att köpa vinterdäck till nya bilen med, för det hörde inte till i köpet, så ohhlala trevliga utgifter.
 
Näee dags att gå och försöka sova igen, det gick inte så bra nyss. Det värker i mina ben är trött och tung i dem.Önksemys i höst - Inte sant?