Adventspyntar & planera tiden

Halli hallå, här finns det inte mycket tid kvar till att blogga. När hon sover så vilar/sover vi eller så utför vi sådant som behöver göras hemma. Hembesöket från BVC flyttades fram till tisdag istället då jag mådde ganska dåligt igår. Järnbristen gör att jag mår ganska kasst emellanåt. Men det ska ju bli bättre, jag äter ju järrntabletter och dricker blusaft. Jag har ju ont också såklart efter ärret och kroppen känns mörbultad eftersom att jag får belasta övrig del av kroppen eftersom att jag måste använda dem så jag inte anstränger ärret. Just idag mår jag lite bättre, har fått lite rosor på kinderna. För jag har varit vit som mjölk i ansiktet och så matt & hängig så det börjar gå åt rätt håll. Man får ju ett hormonpådrag också då man precis fått barn & det märker jag av på många sätt, jag får feberfrossa ena stunden samt ena stunden svettas jag så det går vrida ur kläderna nästan. Dessutom har man enorma känslostormar, man gråter för ingenting, fniss
 
Bellman den spjuvern var till veterinären tidags (våra fina hundvakter tog honom dit), dels för att vaccinera sig, samt att jag ville dem skulle kolla hans testiklar som jag tyckt blivit lite knöligare & även att de skulle kolla hans ben & leder. Allt såg bra ut, det skickades även in blodprover till lab för att kollas extra noga. Hans sköldkörtelnivå var bra ressultat, låg precis på den gränsen det får göra. Men veterinären tyckte vi skulle kolla det emellanåt så att inte värdet förändras.
 
Sedan fick vi påbackning att han ska ner i vikt. Han tyckte inte han var "tjock", men han ville att vi skulle banta ner honom lite för att sedan komma tillbaka senare i vinter för att se hur hältan är då. Som ni vet haltar ju Bellman då det börjar bli kallare. Därför skulle vi ta ner honom runt 4-5kg så trodde han inte det skulle komma någon hälta detta året. Men skulle det komma ändå trots viktnedgång ville han göra fler undersökningar på leder/ben. Bellman föddes ju med missbildade testiklar så han hade även "honhormoner" & det förstår jag för hanar vill rida på honom emellanåt, samt att han har inga direkta handrifter så.
 
Idag har vi fått upp advent också, härligt och så mysigt. Nu ska vi kika på så mycket bättre och pluttan sover gott efter nyss ha ätit & Bellman ligger nedanför oss här och sussar gott han också 



Här kommer alla känslorna

Senaste veckornas bilder
 
Vi befinner oss i en bebisbubbla. Jag vet inte hur många gånger jag gråter av lycka, bara av att titta på henne får man ju överflöd av känslor, jag kan inte sluta titta och lyssna efter hennes små ljud, känna doften & lära känna hennes små läten. Samt att jag är kär för hon är så lik sin pappa så varje gång jag ser deras likheter svämmar känslorna över. 
 
Imorgon kommer BVC hit på hembesök och det är ju toppenbra, absolut. Men känns ändå som man ska bli utittad osv. Men vet att det inte är så utan de gör det för att komma med tips och ser hur det fungerar i hemmet osv. Nog för att jag är stolt över Bellman och han sköter sig exemplariskt här hemma. Men han blir lite till sig då det kommer nya människor och skäller och piper och har sig då de ringer på dören t ex, samt att han puckar på deras uppmärksamhet i början som en tok. Det gör bara att han uppfattas mer än vad han är, för han är en pärla med Isabelle. Så därför får han vara hos vänner medans hon är här.
 
På tal om annat så vantrivs jag något så oerhört med min hårfärg, den får mig blek färglös och grå. Måste ta mig till frissan så fort jag får energi över till det och lägga i slingor. Det får en ju att må bättre bara det. Men ändå får jag väl dras med detta trassel ett par veckor till. För är nog för uthärdligt att sitta så länge som det sig bör då man är där. Samt att jag är ju inte direkt en elitidrottare nu om man säger. Graviditeten har gjort att mitt hår är typ 2 nyanser mörkare än vad jag annars har, det är verkligen råttfärgat nu.



Så hur går det då?

Många fina gåvor vi fått, som BQ ringts dit för att hämta samt att de lämnat hit tills vi kom hem igår, så rart
 
Jag har sagt mig ifrån besök åtminstone första veckan, dels för infektionsriskerna, samt att jag vill kunna känna mig helt på allerten för att orka ha besök. Men vet att folk är jätteivriga att komma hit, men de får helt enkelt VÄNTA.
 
Jag mår förhållandesvis bra, har ont i ärret och det spänner och har sig såklart. Det är jobbigt att resa sig upp från liggande läge, men när jag väl är uppe tycker jag att man mår finfint, ja så bra det går efter en förlossning/kejsarsnitt så att säga. Har redan gått ner 6kg av de 9kg som jag gick upp då jag var gravid. Men saknar magen ibland faktiskt, nu är det mest en liten degig variant på mage 
 
Det går jättebra med Bellman, han är så foglig och söt, ligger nu nedanför hennes spjälsäng såg jag, samt att det märks att han tycker om att vara där hon är. Men han går inte fram och nosar och så utan håller sig nedanför och ligger där hon är, matte stolt. 
 
Nätterna är lite varierande, vissa nätter får vi sovat helt ok och man har fått nya krafter till dagen efter och vissa nätter så får man nästan ingen sömn alls. Så var det inatt, kl 4 i natt la vi oss så därför mina vänner är det natti natti här nu och hoppas att vi sussar gott alla 4 i natt. Kikar in till er i mån om tid, TACK för alla era rader ni är underbara