Marknad och fotostund med älskling

Idag har vi varit på marknad tillsammans med vänner och kikat på allt kraffs som finns där =D. Vi köpte mest lite marknadsgodis och älskling köpte sig kvalitetstrumpr då han sliter dem som ingen annan. Men vi köpte även en livedvd med uppträdanden från Glastonbury. Suuuperbra livedvd, rekomenderas.

Här kan ni lyssna på riktigt bra musik från konserten


Just ja, kommit på superbra tips då man sminkar sig med foundation för att inte bli för torr. Man lägger klick av foundation på handen och sedan lägger man en klick av sin hudkräm och blandar dem. Efter det penslar man på foundation som vanligt med en pensel. Då andas huden och jag har inte torra partier i huden längre =D. Man får en hud som är len och ser len ut. Vill lägga till att jag alltid smörjer ansiktet inan också så det åkt in i huden förtst. Bra att du påpekade det Cajsa =D

Efter det åkte vi och fotade! Se och klicka nedan =D
Kommentarer

bra tips med foundationen. får testa=) Men har hört nånstans att man ska vänta tills hudkrämen torkat in så den inte suger med sej foundationen in i huden. men de kanske inte stämmer.

Gud vad duktig du är på att ta kort!

Hum..... inget fel på de här bilderna inte!

Säger bara en sak ( som jag iofs tjatat om förut s ) nämligen : Fiiiiiiina bilder !Kramizar

Vad mysigt med marknad, och bilderna är ju lika vackra som alltid! Jag tycker dessutom att du utvecklas och tar finare bilder hela tiden! :) Kram!

Härliga vårbilder. :-)

Jag hoppas över gympan imon, berättar sen varför.

Kramar

då ska ja minsann testa ditt knep=)

Hej! allt är bra med mig, har inte haft tid för bloggen i helgen bara :) varit så fint väder! Vad kul med marknad, det var längesen jag var på det. Man hittar alltid något känns det som. Hoppas du mår bra :) kram

Haha! vad kul :) såg precis skylten (restaurang/bar) i bakgrunden av ditt foto. Just den skylten tog jag kort på förra sommaren när vi var i Norberg. I det gula huset bodde min farmor som liten, de hade en affär längst ner :)

Mysigt med marknad! Och jättefina bilder :)

Nu blir jag lite orolig, ja berätta sedan

Kram

aa chuck och blair gör slut, men jag tror inte att det bli nate och jenny. Men det var uppehåll förra tisdagen men på tisdag den här veckan får jag veta lite mer :)

Roligt att gå på marknader, jag brukar ha en massa kryddor med hem :)

Jättefina foto.

Kram


Kom ihåg


Trackback